Κύπρος 2017: Ο Χοβίγκ είναι ο εκλεκτός του ΡΙΚ

Κύπρος 2017: Ο Χοβίγκ είναι ο εκλεκτός του ΡΙΚ

Όπως έγινε γνωστό τις τελευταίες μέρες από την ανακοίνωση του ΡΙΚ, αύριο στις 21 Οκτωβρίου θα ανακοινωθεί ο εκπρόσωπος της Κύπρου για την Eurovision του 2017 στο Κίεβο της Ουκρανίας. Έχουν ακουστεί πολλά ονόματα Κυπρίων καλλιτεχνών για αυτή την θέση (όπως του Λούκα Γιώρκα, του Κωνσταντίνου Χριστοφόρου κ.α.), από τα τοπικά μέσα όμως όπως και από πληροφορίες μέσα από το ΡΙΚ, μαθαίνουμε ότι ο Χοβίγκ Δεμιρτζιάν (Hovig Demirjian) θα είναι ο εκπρόσωπος της Κύπρου στον 62 διαγωνισμό της Eurovision. Πληροφορίες σχετικά με τoν τρόπο επιλογής του τραγουδιού για τον Hovig, θα γίνουν αύριο γνωστές από το ΡΙΚ.

Ο Hovig είναι ένας Κύπριος καλλιτέχνης με Αρμένικες ρίζες, γεννημένος το 1989. Έγινε γνωστός στο Ελληνικό κοινό από την συμμετοχή του στο X-factor του 2009, από όπου ξεχώρισε και η Ήβη Αδάμου (CYP 12). Προσπάθησε 2 φορές να εκπροσωπήσει την Κύπρο στον διαγωνισμό μέσα από την συμμετοχή τους στους εθνικούς τελικούς του νησιού, το 2010 με το τραγούδι “Goodbye” έφτασε ως την 3η θέση, ενώ το 2015 με το τραγούδι “Stone in the river” κατέλαβε την 4η θέση. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα τραγούδια με τα οποία προσπάθησε ο Hovig να εκπροσωπήσει την Κύπρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.