Κύπρος: Οι αντιδράσεις των eurofans στο άκουσμα του “Ela”

Κύπρος: Οι αντιδράσεις των eurofans στο άκουσμα του “Ela”

Κυκλοφόρησε πριν 2 ημέρες η κυπριακή συμμετοχή για τη φετινή Eurovision με την Ανδρομάχη και το τραγούδι “Ela”.

Η κυπριακή συμμετοχή έγινε αμέσως αντικείμενο συζήτησης στα Social Media όχι μόνο από τους κύπριους eurofans και της χώρα μας.

Οι αντιδράσεις των eurofans ήταν ποικίλες κι ως επί το πλείστον τα σχόλια ήταν αρκετά καλά. Η συντριπτική πλειοψηφία ανέφερε πως είναι ένα τραγούδι αρκετά διαφορετικό σε σχέση με αυτά που έστειλε η Κύπρος τις προηγούμενες χρονιές. Τους περισσότερους τους εντυπωσίασε το γεγονός ότι φέτος η χώρα πηγαίνει στο διαγωνισμό με τόσο ethnic στοιχεία, το ότι παίζονται ελληνικά μουσικά όργανα κατά την διάρκεια του τραγουδιού και ότι στο ρεφρέν η Ανδρομάχη τραγουδάει στα ελληνικά.

Η πλειοψηφία πιστεύει ότι θα προκριθεί εύκολα στον τελικό, αλλά δεν θα είναι από τα φαβορί του διαγωνισμού. Σχολιάστηκε επίσης, πως η φωνή της Ανδρομάχης είναι καταπληκτική και πιστεύουν πως θα είναι ακόμα καλύτερη live.

Τέλος, έγινε πρόβλεψη από τους Eurofans πως το τραγούδι “Ela” θα είναι hit το καλοκαίρι του 2022 και θα παίζεται συνέχεια στα ελληνικά club. Από αυτή την στιγμή, αναρωτιούνται για το πως θα είναι η σκηνική παρουσίαση της Κύπρου, τον Μάϊο στο Τορίνο.

Δείτε παρακάτω κάποιες αντιδράσεις ενδεικτικά:

Εσάς πως σας φάνηκε η κυπριακή συμμετοχή; Συμφωνείτε ή διαφωνείτε με τα σχόλια; Μπορείτε να σχολιάσετε παρακάτω!

Ακολουθήστε μας στο Twitter και στο Instagram στο Infegreececom για να μη χάνετε τις εξελίξεις για την Eurovision.

Μία σκέψη στο “Κύπρος: Οι αντιδράσεις των eurofans στο άκουσμα του “Ela”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.