Κύπρος – Ανδρομάχη: “Θέλουμε να βγει το ελληνικό στοιχείο και όλο το χρώμα της Μεσογείου”

Κύπρος – Ανδρομάχη: “Θέλουμε να βγει το ελληνικό στοιχείο και όλο το χρώμα της Μεσογείου”

Στην εκπομπή “Με Αγάπη Χριστιάνα” παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη η Ανδρομάχη, η εκπρόσωπος της Κύπρου για την Eurovision 2022.

Η καλλιτέχνιδα αναφέρθηκε στην απόφασή της να εκπροσωπήσει την Κύπρο στο διαγωνισμό και για το αν έχουν προχωρήσει οι προετοιμασίες για τη σκηνική παρουσία.

“Γενικά βάζω το χέρι μου σε οτιδήποτε με αφορά. Έκανα λίγα πράγμα. Σκέφτηκα κυρίως το σημείο με τον αμανέ… Επεμβαίνω πάντα με ευγενικό τρόπο.

Δεν είχα ενδοιασμούς (για την Eurovision). Ήθελα να γίνει κάτι και να κάνω το επόμενό μου βήμα. Δεν το πολυσκέφτηκα, είπα το ναι στον Γιώργο Αρσενάκο. Απλά είχα λίγο το φόβο για το τραγούδι γιατί δεν ήξερα τι θα είναι. Αυτό λίγο με μάγκωνε γιατί έχεις πει το ναι και δεν μπορείς να πεις το όχι, αν δεν σου αρέσει το τραγούδι. Κατενθουσιάστηκα με το τραγούδι.

Είμαστε σε πολύ αρχικό στάδιο. Έχουμε τις ιδέες μας και τις παρουσιάζουμε ο ένας στον άλλον. Ευτυχώς έχουμε εξαιρετικούς συνεργάτες. Δεν φοβάμαι το αποτέλεσμα, απλά δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα τι θα γίνει. Ξέρουμε μόνο πως θέλουμε να βγει όλο το χρώμα της Μεσογείου και τα αρώματά της. Να φανεί η Κύπρος και το ελληνικό στοιχείο”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.