Κύπρος: Η επίσημη ανακοίνωση του ΡΙΚ σχετικά με το γεγονός ότι ο Sandro δεν θα εκπροσωπήσει την χώρα το 2021

Κύπρος: Η επίσημη ανακοίνωση του ΡΙΚ σχετικά με το γεγονός ότι ο Sandro δεν θα εκπροσωπήσει την χώρα το 2021

Σε ανακοίνωση προέβη πριν από λίγα λεπτά το ΡΙΚ μέσω του λογαριασμού του για την Eurovision στο Facebook, όπου αποσαφηνίζει τον λόγο για τον οποίο ο Sandro δεν θα εκπροσωπήσει του χρόνου την χώρα στην Εurovision. Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Μετά από αμοιβαία συμφωνία με τον Sandro καθώς και τον μάναντζερ του καθώς λαμβάνοντας υπ’ όψιν τo δεσμευτικό του πρόγραμμα, ο κυπριακός ραδιοτηλεοπτικός φορέας σας ενημερώνει ότι δεν θα εκπροσωπήσει ο ίδιος την Κύπρο στον Διαγωνισμό της Eurovision το 2021.

Η κυπριακή αποστολή θα ήθελε με αυτήν την ευκαιρία να ευχαριστήσει θερμά τον Σάντρο που εκπροσώπησε την Κύπρο στο Eurovision: Europe Shine A Light και να του ευχηθεί ολόψυχα ότι καλύτερο για το μέλλον.

Πιστεύετε ότι ο Σάντρο θα έπρεπε να εκπροσωπήσει την Κύπρο το 2021;

3 σκέψεις για το “Κύπρος: Η επίσημη ανακοίνωση του ΡΙΚ σχετικά με το γεγονός ότι ο Sandro δεν θα εκπροσωπήσει την χώρα το 2021

  1. Οχι ειναι αδιαφορος.. και ακούστηκε ότι ήθελε πολλά καπριτσια για αυτόν τον σούταρε το ρικ. Επίσης δεν το ένοιαζε η κυπρος αλλα να παει Γιουροβιζιον μόνο.. ας τον στείλει η Γερμανία.

  2. Λογικό. Μέτριο τραγούδι και δεν τράβαγε! Σχεδόν βέβαιος ο αποκλεισμός! Ο Sandro δεν ηταν κακός, αλλα ακόμα πολύ άπειρος!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.