Η Καλομοίρα αποκλειστικά στο InfeGreece: “Θέλω να δώσω το 110% σε περίπτωση που ξαναπάω στην Eurovision”

Η Καλομοίρα αποκλειστικά στο InfeGreece: “Θέλω να δώσω το 110% σε περίπτωση που ξαναπάω στην Eurovision”

Μας συστήθηκε για πρώτη φορά μέσα από το Fame Story κι η ειλικρίνεια, ο αυθορμητισμός της κι η θετική της διάθεση μας έκαναν να την αγαπήσουμε. Με επιτυχημένα τραγούδια, βίντεο κλιπ καθώς και με την συμμετοχή της σε πολλά τηλεοπτικά project: Λάμψη, Όμορφος Κόσμος, Rising Star κ.ά. μας αποκάλυψε την πολύπλευρη προσωπικότητά της. Αποκορύφωμα στην πορεία της αποτελεί η συμμετοχή της στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurοvision το 2008 με τα χρώματα της Ελλάδας, όπου κατέκτησε την τρίτη θέση. Έκτοτε η Καλομοίρα αλλάζει σελίδα στην ζωή της δίνοντας περισσότερη έμφαση στην οικογένειά της χωρίς ωστόσο να αφήνει το μουσικό της κοινό παραπονεμένο.

Η καλλιτέχνιδα παραχώρησε συνέντευξη στο Infe Greece αποκαλύπτοντας τις δύσκολες στιγμές που βιώνει η Αμερική λόγω του Covid-19, τις υπέροχες αναμνήσεις που έχει από την χώρα μας καθώς και το ενδεχόμενο να λάβει μέρος ξανά στον αγαπημένο μας θεσμό.


1.  Το τελευταίο διάστημα ο πλανήτης βιώνει μια πρωτοφανή κρίση. Η Αμερική, όπου ζεις την δεδομένη στιγμή έχει τα περισσότερα κρούσματα παγκοσμίως από τον Covid-19. Τι πιστεύεις ότι έφταιξε για την τόσο μεγάλη αύξηση κρουσμάτων/νεκρών; Πώς βιώνετε αυτήν την κατάσταση;

Αυτό που συμβαίνει σήμερα στον κόσμο σχετικά με τον Covid-19 είναι τραγικό ούτως ή άλλως. Είναι καταστροφικός ο αριθμός των ανθρώπων που έχουν πεθάνει από αυτόν τον ιό, ολέθριες οι οικονομικές επιπτώσεις που αντιμετωπίζουμε όλοι κι απρόβλεπτο το άγνωστο μέλλον μπροστά μας. Πιστεύω ότι η Ελλάδα έδρασε τόσο γρήγορα κλείνοντας τα πάντα και πραγματικά έλαβε τις απαραίτητες προφυλάξεις για να τους προστατέψει όλους. Όσον αφορά τις Πολιτείες, νομίζω ότι ενήργησαν λίγο αργά και δεν ήμασταν τόσο προετοιμασμένοι όσο θέλαμε. Δεν ξέρω πώς να το λύσουμε αυτό. Εκτός αν βρεθεί κάποια θεραπεία ή αν προκύψει κάποιο εμβόλιο όπως λέγεται. Είμαι όμως αισιόδοξη κι υπομονετική με όλη αυτή τη διαδικασία. Επικεντρώνομαι σε αυτό που μπορώ εγώ κι η οικογένειά μου να κάνουμε για να συμβάλουμε στη διακοπή του Covid-19. Την απόσταση από κοινωνικές επαφές

.

 

Οι τηλεθεατές κατάλαβαν από την πρώτη στιγμή το πόσο ειλικρινής κι αυθεντική ήμουν

2. Έγινες γνωστή στην Ελλάδα από την συμμετοχή σου στο Fame Story. Σήμερα, 16 χρόνια μετά, έχεις συνειδητοποιήσει τελικά τι ήταν αυτό που ο κόσμος αγάπησε σε εσένα;

Είμαι τόσο ευγνώμων για ό, τι έχει κάνει η Ελλάδα για μένα. Τη στιγμή που με ψήφισαν για να κερδίσω στο Fame Story άλλαξε τελείως η ζωή μου. Έκανα όλα τα όνειρά μου πραγματικότητα και με πολλούς τρόπους με έσωσαν, ακόμα κι αν δεν το κατάλαβαν. Νομίζω ότι το να είσαι Ελληνοαμερικανός ήταν κάτι που κέντρισε το ενδιαφέρον του κοινού. Οι τηλεθεατές κατάλαβαν από την πρώτη στιγμή το πόσο ειλικρινής κι αυθεντική ήμουν. Όταν δεν είσαι ο εαυτός σου, αυτό φαίνεται στην τηλεόραση.

3. Το τηλεοπτικό κοινό σε απόλαυσε, επίσης, στην καθημερινή σειρά «Λάμψη» του Νίκου Φώσκολου, το 2004. Περίγραψέ μας μία ημέρα γυρισμάτων και κάποια highlights που να σου έμειναν αξέχαστα.

Όσο δουλεύαμε για τα γυρίσματα στην Λάμψη, το πρόγραμμά μου ήταν τόσο φορτωμένο που δεν κατάφερα να το ζήσω ολοκληρωτικά επειδή συνέβαιναν τόσα πολλά πράγματα εκείνη τη στιγμή. Είχα όμως υπέροχες στιγμές. Μία από αυτές ήταν η συνάντησή μου με τον Νίκο Φώσκολο στο σπίτι του κι ήταν τεράστια τιμή να δουλεύω μαζί του. Πραγματικά αγάπησα αυτήν την στιγμή και τις μεταξύ μας συνομιλίες. Μια από τις στιγμές που έχει μείνει χαραγμένη στην μνήμη μου είναι όταν έπρεπε να κάνω μια σκηνή μόνη μου όπου διαβάζω ένα γράμμα στον πατέρα μου και κλαίω … Έπρεπε να σκάψω βαθιά μέσα μου για να βρω κάτι που μου προκάλεσε πόνο για να με κάνει να κλάψω … Αυτή η στιγμή ομολογώ ότι με αφύπνισε γιατί ήμουν πλήρως αφοσιωμένη στις σκηνοθετικές οδηγίες και στην ομάδα παραγωγής προκειμένου να φέρω εις πέρας την σκηνή.

To 2008 θα ήθελα να είχα κάνει περισσότερο promo σε όλη την Ευρώπη

4. Ζώντας την μεγάλη επιτυχία και δόξα της Eurovision, το 2008 (κατακτώντας την 3η θέση με την Ελλάδα) μπορείς να μας πεις τι γεύση σου αφήνει αυτή η εμπειρία όταν την θυμάσαι; Θα άλλαζες κάτι από την συμμετοχή σου;

Όταν σκέφτομαι την χρονιά που πήγα στην Eurovision έχω μόνο τις καλύτερες αναμνήσεις στην καρδιά μου. Ήταν μια από τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου. Ευχαριστώ πολύ και πάλι το ελληνικό κοινό που με ψήφισε και μου έκανε την τιμή να τους εκπροσωπήσω στον διαγωνισμό. Μου άρεσε πολύ η Eurovison. Λατρεύω τη διαδικασία, τις 24ωρες πρόβες, τα promos, τις συνεντεύξεις, τις ώρες στα στούντιο, τη συνεργασία με καλλιτεχνικούς διευθυντές και χορογράφους για να έχουμε ένα άρτιο αποτέλεσμα. Αγαπώ όλη τη σκληρή δουλειά πίσω στα παρασκήνια και φυσικά τη στιγμή που θα ανέβεις στην σκηνή για την εμφάνισή σου. Το μόνο πράγμα που θα είχα αλλάξει είναι να ζητούσα να κάνω περισσότερο promo σε όλη την Ευρώπη γιατί είχαμε ταξιδέψει μόνο σε τρεις χώρες. Αν είχαμε κάνει περισσότερα, πιστεύω πραγματικά ότι θα είχε κάνει τη διαφορά.

Θέλω να δώσω το 110% του εαυτού μου σε περίπτωση που ξαναπάω στην Eurovision

5. Ανά διαστήματα ακούγεται το όνομά σου για την εκπροσώπηση της Ελλάδας κι αρκετοί eurofans θα ήθελαν να σε δούνε ξανά στην σκηνή. Πιστεύεις ότι θα μπορούσε να συνδυαστεί η Eurovision με το πρόγραμμά σου κάποια στιγμή; Θα ήταν εφικτό;

Θεωρητικά θα το ήθελα πάρα πολύ, αλλά πρακτικά είναι πάρα πολύ δύσκολο αυτή τη στιγμή. Τα τρία παιδιά μου με χρειάζονται και δεν θέλω να πάω στην Eurovision δίνοντας το 50% του εαυτού μου. Θέλω να δώσω το 110%.

6. Το να γίνεις μία pop star, ήταν ένα όνειρό σου, που έγινε πραγματικότητα (όπως είδαμε και στο κλιπ σου «Κι Όλο Περιμένω”). Υπάρχουν κάποια όνειρα που δεν έχεις εκπληρώσει ακόμα;

Είμαι ονειροπόλα, ήμουν πάντα. Είχα τόσα πολλά όνειρα όταν ήμουν παιδί με το βασικότερο να γίνω τραγουδίστρια. Ένας στόχος μου ήταν να ασχοληθώ με την ακίνητη περιουσία και τελικά έλαβα την άδεια για να το ξεκινήσω. Επιπλέον επιθυμώ να τελειώσω το κολέγιο και σκοπεύω να το κάνω. Ελπίζω να το ολοκληρώσω αργότερα καθώς τα παιδιά μου θα μεγαλώσουν και δεν θα με χρειάζονται 24 ώρες το 24ωρο. Επίσης, θα μου άρεσε πολύ να ασχοληθώ με την περιποίηση προσώπου, κάτι που κάνω τόσο σε εμένα όσο και στην μητέρα μου και θα ήθελα κάποια στιγμή να αποκτήσω το πτυχίο. Άλλη μου επιθυμία ήταν να έχω το δικό μου κανάλι στο youtube γιατί είναι κάτι πολύ δημιουργικό και σου προσφέρει άμεση σύνδεση με τους ανθρώπους. Για να μην παραλείψω βέβαια ότι το YouTube είναι η επόμενη τηλεόραση. Πριν λίγο καιρό ξεκίνησα το δικό μου κανάλι (www.youtube.com/c/kalomiraboosalis) και χαίρομαι τόσο πολύ για τα θετικά σχόλια. Μπορεί να φαίνονται πολλά όνειρα, αλλά πραγματικά μαθαίνω από την ζωή. Μου αρέσει διαρκώς να μαθαίνω και συνέχεια διψάω για περισσότερες γνώσεις.

7. Ποιά είναι η άποψή σου για την Στεφανία που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στην Eurovision;

Μου αρέσει πολύ η Στεφανία, είναι φρέσκια και φαίνεται ότι δουλεύει σκληρά.

8. Πρόσφατα σε είδαμε να ερμηνεύεις την ακουστική εκδοχή του Shady Lady παρέα με την Στεφανία ενώ έδωσες 12 βαθμούς για το Supergirl σε σόου που θα διοργανώθηκε στην Αυστραλία. Πώς προέκυψε η γνωριμία σας; Τι συμβουλές της έχεις δώσει για την επόμενη Eurovision;

Της έστειλα καλή τύχη και μερικά άλλα πράγματα. Ήθελα απλώς να την ενημερώσω ότι αν χρειαστεί ποτέ κάτι ή έχει ερωτήσεις, να νιώσει άνετα και να με ρωτήσει γιατί το έχω περάσει και καταλαβαίνω τι μπορεί να αισθάνεται. Δεν μπήκα σε πολλές λεπτομέρειες για συμβουλές. Οι σκέψεις μου δεν δίνονται σαν συμβουλές παρά μόνο αν μου ζητηθεί αλλά γενικά λέω πάντα στους νεότερους καλλιτέχνες να είναι αυθεντικοί, ο εαυτός τους. Είναι το πιο πολύτιμο πράγμα που μπορούν να κάνουν για τον εαυτό τους και το κοινό τους.

9. Ποια θα είναι τα σχέδια σου μόλις ολοκληρωθεί η πανδημία;

Αυτήν τη στιγμή κάνουμε ένα οικογενειακό οδικό ταξίδι με ένα RV για περίπου τρεις εβδομάδες και θα διασχίσουμε την Αμερική για να ρίξουμε μια ματιά στα όμορφα δάση, τους κολπίσκους και τα πάρκα. Δεδομένου ότι δεν μπορούμε να φύγουμε από το σπίτι, νομίζαμε ότι θα ήταν μια ωραία ευκαιρία να βγούμε στη φύση ενώ φυσικά είμαστε μακριά από κοινωνικές επαφές. Μέχρι στιγμής, ήταν τόσο ωραίο για τα παιδιά και για εμάς να ξανασυνδεθούμε με τη φύση και τη γη. Σκοπεύαμε να έρθουμε στην Ελλάδα σε λίγες εβδομάδες όπου πάντα ολοκληρώνουμε το ταξίδι μας στο χωριό μας στα Νιάτα Λακωνίας, αλλά δυστυχώς φέτος έπρεπε να το ακυρώσουμε. Ωστόσο είμαστε έτοιμοι για τον επόμενο χρόνο γιατί τίποτα δεν νικά την όμορφη μας χώρα.

Ευχαριστούμε θερμά την Καλομοίρα που δέχτηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις μας και της ευχόμαστε καλή επιτυχία σε ό,τι κι αν κάνει, πραγματοποιώντας ακόμα περισσότερα όνειρά της.

Επιμέλεια Συνέντευξης: Γιάννης Μαυρίδης

Επιμέλεια Κειμένου: Γιάννης Κωστίκας

2 σκέψεις για το “Η Καλομοίρα αποκλειστικά στο InfeGreece: “Θέλω να δώσω το 110% σε περίπτωση που ξαναπάω στην Eurovision”

  1. Ας της κάνει επίσημη πρόταση το ΡΙΚ! Μια χαρά θα ήταν φέτος με την Κυπρο! Νομίζω οτι ακόμα μπορει! Οριακά πλέον, γιατί είναι ηδη στα 35…

    1. 35 ειναι ακόμα εχει άπλετο χρόνο ειναι μικρή
      Και η καλομοιρα φαινεται ακόμα πιο μικρη.
      Μακαρι να παει με Κύπρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.