Κύπρος: Διέψευσε το ΡΙΚ την ανάμειξη του RedOne στην συμμετοχή της χώρας

Κύπρος: Διέψευσε το ΡΙΚ την ανάμειξη του RedOne στην συμμετοχή της χώρας

Το πρωί κυκλοφόρησε η είδηση από την εκπομπή στην Φωλιά των ΚουΚου ότι ο RedOne θα είναι ο παραγωγός της επόμενης συμμετοχής της Κύπρου όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα. Ωστόσο το ΡΙΚ μίλησε με το INFECyrpus και διέψευσε κατηγορηματικά αυτήν την είδηση και τελικά ισχύει ότι κυκλοφόρησε χθες. Συνθέτες του τραγουδιού θα είναι τόσο ο Alex Papaconstantinou όσο κι ο Teddy Sky (χθεσινό άρθρο).

Μάλιστα κι η ίδια η εκπομπή του ΡΙΚ “Όμορφη Μέρα Κάθε Μέρα” επιβεβαίωσε χθες την λύση του γρίφου.

Η αλήθεια είναι ότι μας έκανε εντύπωση η σημερινή είδηση αφού ο πρώτος γρίφος του ΡΙΚ είχε λυθεί από χθες. Αυτό που καταλαβαίνουμε με την φετινή κατάσταση είναι ότι αυτό το διάστημα ακούμε και θα ακούσουμε πολλές διαφορετικές ειδήσεις.

Μία σκέψη στο “Κύπρος: Διέψευσε το ΡΙΚ την ανάμειξη του RedOne στην συμμετοχή της χώρας

  1. Εγώ πάλι θα τους συνιστούσα να σταματήσουν τους γρίφους και να μην καλλιεργούν τόσο υψηλές προσδοκίες γύρω από τη συμμετοχή τους γιατί τέτοιες τακτικές από άλλες χώρες έχουν γίνει μπούμερανγκ στο πολύ πρόσφατο παρελθόν.

    Η όποια συμμετοχή κρίνεται τον Μάιο επάνω στη σκηνή. Όλα τα υπόλοιπα είναι παραφιλολογία. Επίσης καλό θα είναι κάποιοι δημοσιογράφοι των καναλιών να διασταυρώνουν 100% μια είδηση πριν τη δημοσιεύσουν και να μην βγάζουν πράγματα στον αέρα μόνο και μόνο για τα κλικ και τις θεαματικότητες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.