Κύπρος: Αποκαλύφθηκαν οι 4 χορευτές που θα συνοδεύσουν την Τάμτα στην σκηνή της Eurovision

Κύπρος: Αποκαλύφθηκαν οι 4 χορευτές που θα συνοδεύσουν την Τάμτα στην σκηνή της Eurovision

Με σημερινή ανακοίνωση του ΡΙΚ στα social media, αποκαλύφθηκαν τα ονόματα των 4 χορευτών που θα συνοδεύσουν την Τάμτα στην σκηνή της Eurovision στο Τελ Αβίβ. Οι χορευτές είναι και οι 4 άντρες και προέρχονται από την Σουηδία, και πρόκειται για τους Lamin Holmen,  Nilkas Alreryd, Kenny Lantz, Benjamin Troso.

Ο  Lamin Holmen ανεβαίνει για δεύτερη φορά στην σκηνή της Eurovision καθώς το 2017 ήταν στην συμμετοχή της Σουηδίας για το 2017 με τον  Robin Bengtsson και το τραγούδι   I Can’t Go On με το οποίο έφτασε έως την 5η θέση, ενώ έχει πάρει μέρος με αρκετές συμμετοχές του Melodifestivalen.

Ο Nilkas Alreryd εκτός από χορευτής είναι και τραγουδιστής. Έχει λάβει μέρος σε αρκετές συμμετοχές του Melodifestivalen όπως πέρσι στην συμμετοχή του Mendez, Every Day.

Ο Kenny Lantz ήταν στο Σουηδικό Super Idol το 2016 μαζί με τον Lamin Holmen αλλά και την Sacha Jean Baptiste που έχει αναλάβει την σκηνική παρουσία της Κύπρου φέτος, ενώ το 2018 έκανε τις χορογραφίες μαζί με τον παρουσιαστή του Melodifestivalen David Lindgren.

Ο Benjamin Troso  έχει πάρει μέρος σε αρκετές συμμετοχές του Melodifestivalen, ενώ έχει συνοδεύσει τους Alcazar σε αρκετά από τα shows τους.

Την ίδια ώρα οι πρόβες της Τάμτα μαζί με τις χορογράφους Chali Jennings και Sacha Jean Baptiste συνεχίζονται εντατικά στην Αθήνα, ενώ στα μέσα του Απριλίου η Τάμτα θα μεταβεί στην Σουηδία για τις τελικές πρόβες του Replay.

Μία σκέψη στο “Κύπρος: Αποκαλύφθηκαν οι 4 χορευτές που θα συνοδεύσουν την Τάμτα στην σκηνή της Eurovision

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.