Κυκλοφόρησε το “Too Late” το τραγούδι με το οποίο η Demy διαγωνίζεται στον τελικό του New Wave Festival 2018

Κυκλοφόρησε το “Too Late” το τραγούδι με το οποίο η Demy διαγωνίζεται στον τελικό του New Wave Festival 2018

Σε λίγες ώρες η Demy θα ανέβει για τελευταία φορά στη σκηνή του New Wave Festival 2018, αφού σήμερα το βράδυ λαμβάνει χώρα η τελική διαγωνιστική βραδιά. Όπως σας έχουμε ενημερώσει με προηγούμενα άρθρα μας, η Demy θα ερμηνεύσει σήμερα ένα καινούριο τραγούδι. Το Too Late των Δημήτρη Κοντόπουλου και ARCADE.

Το Too Late κυκλοφόρησε και επίσημα μέσα από το κανάλι της Panik, στο YouTube πριν από λίγο και μπορείτε να το ακούσετε παρακάτω:

Μείνετε συντονισμένοι στο infegreece.gr για τα τελικά αποτελέσματα του New Wave Festival 2018. Να σας υπενθυμίσουμε ότι μέχρι στιγμής η Demy βρίσκεται στην τέταρτη θέση, σε απόσταση μόλις 5 βαθμών από την κορυφή.

15 σκέψεις για το “Κυκλοφόρησε το “Too Late” το τραγούδι με το οποίο η Demy διαγωνίζεται στον τελικό του New Wave Festival 2018

  1. Ειναι πολυ καλο σε σχεση με το this is love… Νομιζω το δυνατω σημειο στο κομματι ειναι η παραγωγη… Απλα μου φαινεται λιγο αδυναμο το ρεφραιν του… Αλλα αν αναλογιστει κανεις πως το φουεγκο δεν εχει καν ρεφραιν τοτε ειμαστε μια χαρα…. Παντως ο κοντοπουλος απεδειξε πως ακομη δεν το εχει χασει!! Μπραβο!!! καλη επιτυχια στην ντεμυ σημερα με πρωτια!!!

  2. Σαφώς καλύτερο απο το This is Love, και ως παραγωγή με πιο σύγχρονο ήχο! Χωρίς να ειναι κάτι το εξαιρετικό, είναι καλύτερο! ο Κοντοπουλος μπορεί να κάνει και καλύτερα πράγματα! Καλή επιτυχία στην Demy απόψε, και εννοείται οτι θα την ήθελα και πάλι κάποια στιγμή στην EV!

  3. Το τραγούδι είναι αρκετά σύγχρονο και επιτέλους βλέπουμε προσεγμένη και καλοδουλεμένη pop. Η Demy μετά το New Wave, οφείλει να ξαναπάει Eurovision με ένα παρόμοιο κομμάτι και μία σοβαρή ΕΡΤ.

  4. Πολύ ωραίο τραγούδι. Δεν μπορώ να το συγκρίνω με το “This Is Love” καθώς μου αρέσει πολύ και πιστεύω πως δεν του άξιζε η 19η θέση. Θα ήθελα πολύ να δω ξανά τη Demy στη Eurovision. Αξίζει να αναφερθεί ότι τους στίχους του “Too Late” έγραψε ο John Ballard ο οποίος συνυπέγραψε τους στίχους του “This Is Love” με τη Ρώμη Παπαδέα. Καλή επιτυχία Demy. Μας έκανες περήφανους!

  5. Σύγχρονο κομμάτι τόσο στην παραγωγή όσο και την μελωδία.
    Όπως όλα τα τραγούδια σήμερα έχει αυτά τα υποτονικά ρεφρέν/τσίχλες που δεν μου αρέσουν αλλά οκ.
    Νομίζω ότι πάρα είναι σύγχρονο για Γιουροβίζιον πάντως.

    1. Ναι, αλλά ήρθε τρίτο, και ας είχε όσα του εσουρες! Τα ίδια και χειρότερα έλεγες και για το Fuego και την Φουρειρα, και είδες που έφτασε και τι επιτυχία κάνει! Ο Κοντοπουλος έγραψε αυτην την φορά καλύτερο ποπακι, πιο σύγχρονο και με καλύτερη παραγωγή! Και η Demy, ήταν πιο προετοιμασμενη! Αξια και μπράβο της! Να ξαναπαει EV.

      1. Μια διόρθωση..Το Too Late ηρθε σήμερα πρώτο. Η DEMY βγήκε τρίτη εξαιτίας των δύο προηγούμενων 2 εμφανίσεων της. Αν ο διαγωνισμός ήταν η σημερινή μόνο βραδιά θα έβγαινε πρώτη.

        1. Ναι ναι, το ξερω αυτο! Στο σύνολο αναφέρομαι οτι ηρθε τριτη! Με αυτήν της την εμφάνιση θα ήταν πρώτη! Όπως και να εχει μπράβο της!

      2. Ε, τα ίδια και χειρότερα ήταν και το Fuego ως τραγούδι. Ότι έκανε το έκαν η Foureira. Βγήκε λοιπόν η Demy τρίτη στο New Wave festival; Πού;;;;

        1. ‘Αλλα έλεγες ΚΑΙ για την Φουρειρα, αλλά μετά λουφαξες οταν είδες τι κατάφερε! Τώρα το ξέρω και εγώ! Όπως και να έχει, η Demy ήρθε πρώτη χθες-με αυτό το αδιάφορο ποπακι του Κοντοπουλου-και τρίτη συνολικά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.