Τσεχία: Ακούστε απόσπασμα από τη συμμετοχή της χώρας στη Eurovision

Τσεχία: Ακούστε απόσπασμα από τη συμμετοχή της χώρας στη Eurovision

Πριν από λίγο η δημόσια τηλεόραση της Τσεχίας ČΤ, έδωσε στη δημοσιότητα πλάνα από τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ της συμμετοχής του Benny Cristo για την Eurovision 2021.

Ο τραγουδιστής δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής ότι στη σκηνή θα συνοδεύεται από 4 χορευτές. Μπορείτε να παρακολουθήσετε σκηνές από τα γυρίσματα, αλλά και να ακούσετε απόσπασμα από το τραγούδι του για τον διαγωνισμό, πατώντας ΕΔΩ.

Χθες, ο καλλιτέχνης, ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, ότι η συμμετοχή του θα κυκλοφορήσει στις 16 Φεβρουαρίου στο κανάλι του στο YouTube, καθώς και στο επίσημο κανάλι της Eurovision στο YouTube.

Ο Benny Cristo ήταν αυτός που θα εκπροσωπούσε την Τσεχία στην Eurovision 2020, με το τραγούδι Kemama, μετά από την νίκη του στον διαδικτυακό εθνικό τελικό της χώρας. Η νίκη προήλθε έπειτα από την ψηφοφορία του κοινού, αλλά και της κριτικής επιτροπής.

https://www.youtube.com/watch?v=wROqCHLnbko&feature=emb_title

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.