Συνεχίζεται η διαμάχη μεταξύ του Άγιου Μαρίνου και του Tony Maiello (updated)

Συνεχίζεται η διαμάχη μεταξύ του Άγιου Μαρίνου και του Tony Maiello (updated)

Πριν από λίγες ημέρες κυκλοφόρησαν δηλώσεις του Ιταλού ποπ τραγουδιστή Tony Maiello, ότι προσεγγίστηκε από την δημόσια ραδιοτηλεόραση του Άγιου Μαρίνο SMTV, προκειμένου να εκπροσωπήσει τη χώρα στον ερχόμενο διαγωνισμό της Eurovision, αρκεί όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε να χρηματοδοτήσει τη συμμετοχή του κρατιδίου με 500.000 €. Νέες σημερινές δηλώσεις του SMTV, αλλά και του ίδιου του τραγουδιστή ρίχνουν νέο λάδι στη φωτιά.

Την αρχή έκανε η δημόσια τηλεόραση του κρατιδίου που με επίσημη ανακοίνωση της αρνείται τα όσα υποστήριξε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ο Ιταλός τραγουδιστής λέγοντας πως ουδέποτε κάποιος υπεύθυνος του SMTV ήρθε σε επικοινωνία μαζί του. Η ανακοίνωση βέβαια του SMTV αναφέρει πως δεν αποκλείουν κάποιος να ήρθε σε επαφή με τον Maiello λέγοντας ψευδώς πως εργάζεται για λογαριασμό τους.

Από την άλλη ο Maiello σε νέα ανάρτησή του στο facebook, επιτίθεται σε ιστοσελίδα Ιταλών fans της Eurovision, που τον επικρίνει λέγοντας ουσιαστικά πως ό,τι είπε το έκανε για λίγη δημοσιότητα. Tους αποκαλεί κοπάδι προβάτων που τρέμουν τη φωνή του βοσκού τους, θεωρώντας το δημοσίευμα καθοδηγούμενο.

Tony Maiello: “Μου ζήτησαν να εκπροσωπήσω το Σαν Μαρίνο στην Eurovision, αρκεί να διαθέσω 500.000€ για την προώθηση”

Ο Tony Maiello (πρώην συμμετέχων του X-Factor και νικητής του Σαν Ρέμο στην κατηγορία New Generation) ισχυρίστηκε πρόσφατα ότι κάποιος εκπρόσωπος από το SMTV, τον είχε προσεγγίσει μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ρωτώντας τον αν θα ήθελε να εκπροσωπήσει τη χώρα στον διαγωνισμό, κάτι που ενώ τον ενθουσίασε αρχικά πολύ, στη συνέχεια του ζήτησαν 500.000 € για τη χρηματοδότηση της συμμετοχής του και του απαραίτητου promo tour.  O επικεφαλής της αποστολής του Άγιου Μαρίνου στο διαγωνισμό Alessandro Capicchioni, δήλωσε κατηγορηματικά ότι το SMTV δεν είχε κάποια επαφή με τον τραγουδιστή και ούτε ανέθεσε σε κάποιον να επικοινωνήσει μαζί του μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Ενώ το σήριαλ συνεχίζεται ο Άγιος Μαρίνος αναμένεται όπως πάντα, να κάνει εσωτερική επιλογή του καλλιτέχνη και του τραγουδιού που θα διαγωνισθούν στο Κίεβο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.