Ρωσία: Με την Sofia Feskova στην Junior Eurovision 2020

Ρωσία: Με την Sofia Feskova στην Junior Eurovision 2020

H Ρωσία είναι η πέμπτη χώρα που επέλεξε τον εκπρόσωπο της για την Junior Eurovision 2020. Πρόκειται για την Sofia Feskova η οποία αναδείχθηκε νικήτρια στον χθεσινό εθνικό τελικό της Rωσίας.Η Sofia Feskova ήταν μια από τους 11 υποψηφίους του εθνικού τελικού της Ρωσίας και αναδείχθηκε νικήτρια με το τραγούδι Moy novyy den (Η νέα μέρα μου).

Η νικήτρια του κοινού αναδείχθηκε κατά 50% από το online voting ενώ κατά 50% από τις ψήφους  της κριτικής επιτροπής. Στην κριτική επιτροπή συμμετείχαν αρκετοί πρώην εκπρόσωποι της Ρωσίας στην Eurovision και την Junior Eurovision όπως οι παρακάτω: Julia Savicheva (Eurovision 2004, 11η θέση), o Alexey Vorobyov (Eurovision 2011, 16η θέση), η Lena Katina (Eurovision 2003 ως μέλος των tA.T.u, 3η θέση), η Polina Bogusevich (νικήτρια της Junior Eurovision 2017) και ο  Mikhail Smirnov (Junior Eurovision 2015, 6η θέση). Τα αναλυτικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν σήμερα καθώς ο τελικός θα μεταδοθεί μαγνητοσκοπημένος.

Η Ρωσία συμμετέχει ανελλιπώς στην Junior Eurovision από το 2005 και την έχει κερδίσει δύο φορές, το 2006 και το 2017. Xωρίς όμως να την έχει διοργανώσει ποτέ. Πιστεύετε πως η Ρωσία μπορεί να διεκδικήσει το τρίτο βραβείο την με την νεαρή Sofia Peskova;

Πηγή Εικόνας: eurovoix.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.