Ιταλία: Καθυστερήσεις στην επιλογή της πόλης που θα φιλοξενήσει την Eurovision 2022 – Κρούση στον Alessandro Cattelan για την παρουσίαση του διαγωνισμού

Ιταλία: Καθυστερήσεις στην επιλογή της πόλης που θα φιλοξενήσει την Eurovision 2022 – Κρούση στον Alessandro Cattelan για την παρουσίαση του διαγωνισμού

Η πόλη που θα φιλοξενούσε την Eurovision 2022, αναμενόταν να επιλεγεί στα τέλη του περασμένου μήνα, ωστόσο όπως παραδέχθηκε σε συνέντευξη τύπου ο σκηνοθέτης της RAI, Stefano Coletta, υπήρξαν ορισμένες καθυστερήσεις προκειμένου να γένει σωστά ο τρόπος επιλογής της πόλης. Συγκεκριμένα δήλωσε τα εξής:

Η RAI εργάζεται πολύ σοβαρά και με αυστηρότητα στη Eurovision. Έχει συσταθεί μια επιτροπή επαγγελματιών της Rai και εργάζεται σκληρά για την επιλογή της πόλης. Αργήσαμε λίγο να επιλέξουμε την πόλη για τη Eurovision 2022 γιατί πρέπει να κάνουμε πράγματα με  διαφάνεια και μεγάλη ακρίβεια.

Θυμίζουμε πως οι 5 επικρατέστερες πόλεις να φιλοξενήσουν τον διαγωνισμό είναι το Μιλάνο, το Τορίνο, η Μπολόνια, το Πεζάρο και το Ρίμινι.

Ο Alessandro Cattelan παρουσιαστής της Eurovision;

Στην ίδια συνέντευξη τύπου, η οποία αφορούσε το μουσικό show Da Grande, o Stefano Coletta επιβεβαίωσε πως η RAI βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Alessandro Cattelan προκειμένου να γίνει ένας από τους βασικούς παρουσιαστές της Eurovision.

Alessandro Cattelan είναι ένας από τους πλέον γνωστούς παρουσιαστές της Ιταλίας, μεταξύ άλλων παρουσίασε το εγχώριο X – Factor, και ξεκίνησε την καριέρα του από το MTV Italia. Αξίζει να σημειωθεί πως η manager του εν λόγω παρουσιαστή είναι η Marta Donà, η οποία είναι επίσης manager των νικητών της Eurovision 2021, Maneskin. O Alessandro Cattelan δήλωσε πως η παρουσίαση της Eurovision είναι κάτι που τον ενδιαφέρει καθώς το χαρακτήρισε μεγάλη ευκαιρία για την καριέρα του.

Μία σκέψη στο “Ιταλία: Καθυστερήσεις στην επιλογή της πόλης που θα φιλοξενήσει την Eurovision 2022 – Κρούση στον Alessandro Cattelan για την παρουσίαση του διαγωνισμού

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.