Ιταλία: Απόψε ο μεγάλος τελικός του Festival Di Sanremo 2020

Ιταλία: Απόψε ο μεγάλος τελικός του Festival Di Sanremo 2020

Απόψε διοργανώνεται η πέμπτη και τελευταία μέρα του Festival Di Sanremo 2020 που θα λειτουργήσει και φέτος σαν εθνική διαδικασία επιλογής τραγουδιού της Ιταλίας για την Eurovision. Συνολικά 23 καλλιτέχνες ή καλλιτεχνικά σχήματα (Μετά την αποβολή των Bugo&Morgan) θα δώσουν απόψε την τελική μάχη για το πρώτο βραβείο του φεστιβάλ αλλά και για το χρυσό εισιτήριο για το Ρότερνταμ της Ολλανδίας με σκοπό να εκπροσωπήσουν την Ιταλία στην Eurovision.

Στην Αποψινή βραδιά τα αποτελέσματα θα διαμορφωθούν ως εξής: κατά 34% το αποτέλεσμα θα κριθεί από το televoting, κατά 33% από την επιτροπή τύπου και κατά 33% από την δημοσκοπική επιτροπή. Στην συνέχεια αυτά τα αποτελέσματα θα προστεθούν στα αποτελέσματα των προηγούμενων ημερών και θα προκύψουν οι πρώτοι 3 του festival. Στην συνέχεια θα διεξαχθεί μια νέα ψηφοφορία για τον νικητή με υποψήφιους τους 3 πρώτους που προέκυψαν προηγουμένως. Όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο μας άρθρο ήδη 16 από τους 24 καλλιτέχνες έχουν επιβεβαιώσει την πρόθεση τους να συμμετάσχουν στην Eurovision. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τους καλλιτέχνες που θα διαγωνιστούν απόψε:

Κεντρικός παρουσιαστής θα είναι ο Amadeus ο οποίος θα συνοδεύεται από τους Sabrina Salerno, Diletta Leotta, Francesca Sofia Novello και Mara Venier. Επί σκηνής θα εμφανιστούν επίσης και οι παρακάτω καλλιτέχνες: Rosario Fiorello, Tiziano Ferro, Gente de ZonaBiagio Antonacci. O τελικός του φεστιβάλ ξεκινάει στις 21:45 ώρα Ελλάδος και μπορείτε να τον παρακολουθήσετε από εδώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.