Ισραήλ: La La Love, Ue La La και Set Me Free είναι τα τραγούδια του τελικού;

Ισραήλ: La La Love, Ue La La και Set Me Free είναι τα τραγούδια του τελικού;

Σύμφωνα με την ισραηλινή ιστοσελίδα israelhayom.co.il, τα 3 τραγούδια του τελικού για την εκπρόσωπο της χώρας στην Eurovision 2021, Eden Alene, είναι τα “La La Love”, “Ue La La” και “Set Me Free”.

Εδώ και κάποιες μέρες, έχει λήξει η online ψηφοφορία, όπου το κοινό είχε την δυνατότητα να ψηφίζει τα αγαπημένα του τραγούδια, ανάμεσα των 9 που δόθηκαν στη δημοσιότητα από τον κρατικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα του Ισραήλ, ΚΑΝ. Από αυτή την ψηφοφορία, τα δύο τραγούδια με τις περισσότερες ψήφους και ένα τρίτο που θα επιλέξει μια κριτική επιτροπή, θα διαγωνιστούν στην τελική φάση. Τα τραγούδια είναι προγραμματισμένο να ανακοινωθούν στις 3 Ιανουαρίου.

Σήμερα όμως, η ισραηλινή ιστοσελίδα israelhayom, αναφέρει ότι τα τραγούδια που έχουν προκύψει από την online ψηφοφορία αλλά και από την επιλογή της κριτικής επιτροπής, είναι τα ακόλουθα:

Στις 3 Ιανουαρίου θα μάθουμε αν όντως ισχύει το παραπάνω δημοσίευμα. Την Κυριακή, εκτός από την αποκάλυψη των τριών τραγουδιών του τελικού, θα ξεκινήσει εκ νέου η online ψηφοφορία, όπου θα κρίνει την συμμετοχή της Eden Alene στην Eurovision 2021. Στις 25 Ιανουαρίου, μέσα από την ειδική εκπομπή “Our Song For Eurovision”, θα αποκαλυφθεί το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπήσει η Eden το Ισραήλ στο Ρότερνταμ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.