Γερμανία: Είναι ο Jendrik Sigwart ο επόμενος εκπρόσωπος της;

Γερμανία: Είναι ο Jendrik Sigwart ο επόμενος εκπρόσωπος της;

Σύμφωνα με το site ESC Kompakt, ο τραγουδιστής και ηθοποιός Jendrik Sigwart ίσως να είναι ο επόμενος εκπρόσωπος της χώρας στην Eurovision. Αυτό φαίνεται να προκύπτει από τα stories που ανέβασε ο καλλιτέχνης στον λογαριασμό του στο instagram όπου φαίνεται να δηλώνει πως έστειλε ένα τραγούδι στην εσωτερική επιλογή της Γερμανίας για την Eurovision 2021. Βέβαια ακόμα δεν ξέρουμε αν τελικά θα είναι αυτός ο εκπρόσωπος της χώρας ή σε ποια φάση της εσωτερικής εθνικής επιλογής είναι.

Ποιος είναι ο Jendrik Sigwart;

Ο Jendrik Sigwart είναι ηθοποιός και έχει παίξει σε αρκετά θεατρικά έργα, ενώ του αρέσει να συνθέτει τραγούδια παίζοντας γιουκαλίλι. Σύμφωνα με το ESC Kompakt το τραγούδι του Jendrik έχει μια διασκεδαστική διάθεση ενώ θυμίζει Stefan Raab (Γερμανία 2000) και Dadi Freyr (Ισλανδία 2020 & 2021). Θυμίζουμε πως η Γερμανία είναι μια από τις χώρες που θα αλλάξουν τον περσινό εκπρόσωπο τους μετά από την δήλωση του Ben Dolic πως δεν θα επιστρέψει στην Eurovision 2021.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.