Ισραήλ: Απόψε η επιλογή τραγουδιού για την Eurovision 2020

Ισραήλ: Απόψε η επιλογή τραγουδιού για την Eurovision 2020

Απόψε θα πραγματοποιηθεί ο εθνικός τελικός του Ισραήλ για την επιλογή του τραγουδιού που θα ερμηνεύσει η εκπρόσωπος της χώρας στην Eurovision, Eden Alene, η οποία αναδείχτηκε νικήτρια του μουσικού talent show The Next Star.

Ο κρατικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας δέχτηκε 248 αιτήσεις συνολικά, με μια εξαμελή επιτροπή, αποτελούμενη από τους Smadar ShafferTal ArgmanTali KatzYuval GanorTamira Jordan και Sivan Young, να επιλέγει τα 4 τραγούδια της εθνικής επιλογής.

  1. Savior in the Sound (Oren EmanuelTalia LondonerUri Avni)
  2. Roots (Natan GoshenStav Beger)
  3. Rakata (Gal Joe CohenEyal IshayZlil KalifiEran Kashi)
  4. Feker libi (Doron MedalieIdan Raichel)

Ανάμεσα στους συνθέτες συναντάμε τους Doron Medalie και Stav Berger, δημιουργούς της νικητήριας συμμετοχής του Ισραήλ το 2018, Toy. Ωστόσο ο Doron Medalie έχει συνθέσει άλλες δύο συμμετοχές του Ισραήλ στην Eurovision, το Golden Boy το 2015 και το Made of Stars το 2016.

Έπειτα από την παρουσίαση των τεσσάρων τραγουδιών από την Eden Alene, η κριτική επιτροπή του σόου (10%), μια επιτροπή ειδικών (50%) και το κοινό (40%), θα αποφασίσουν με την ψήφο τους το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπήσει η Eden την χώρα στον διαγωνισμό.

Ο τελικός θα ξεκινήσει στις 21:30 ώρας Ελλάδας και θα μπορέσετε να τον παρακολουθήσετε από ΕΔΩ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.