Ισραήλ: Απόψε η επιλογή τραγουδιού της Eden Alene για την Eurovision!

Ισραήλ: Απόψε η επιλογή τραγουδιού της Eden Alene για την Eurovision!

Η δημόσια τηλεόραση του Ισραήλ KAN, αποφάσισε τον περασμένο Μάιο ότι εκπρόσωπος της χώρας θα συνεχίσει να είναι η Eden Alene, μιας και πέρυσι, λόγω της ακύρωσης της Eurovision, δεν κατάφερε να βρεθεί στη σκηνή του διαγωνισμού. Απόψε, μέσω της ειδικής εκπομπής “Our Song For Eurovision”, θα μάθουμε την συμμετοχή της χώρας για το Ρότερνταμ!

Το τραγούδι με το οποίο θα εκπροσωπήσει η Eden Alene την χώρα της στην Eurovision, θα επιλεγεί σε δύο γύρους online ψηφοφορίας. Στον πρώτο γύρο, ο οποίος ολοκληρώθηκε τον Δεκέμβριο, το κοινό είχε την δυνατότητα να ψηφίζει τα αγαπημένα του τραγούδια, ανάμεσα από τα 9 που δόθηκαν στη δημοσιότητα από την ΚΑΝ. Από αυτή την ψηφοφορία, τα δύο τραγούδια με τις περισσότερες ψήφους και ένα τρίτο που επέλεξε μια κριτική επιτροπή, διαγωνίζονται στην τελική φάση της διαδικασίας επιλογής.

LA LA LOVE

https://www.youtube.com/watch?v=0385ZTL_4mI&feature=emb_title

SET ME FREE

https://www.youtube.com/watch?v=Pkg_rsenBaY&feature=emb_title

UE LA LA

https://www.youtube.com/watch?v=FK6h1UzG6D4&feature=emb_title

Από τις 19 Ιανουαρίου, έχει ανοίξει εκ νέου η online ψηφοφορία, όπου το κοινό ψηφίζει την αγαπημένη  του συμμετοχή από τις 3 παραπάνω. Η ψηφοφορία θα λήξει κατά την διάρκεια της αποψινής ειδικής εκπομπής, “Our Song For Eurovision”, όπου θα ανακοινωθεί η συμμετοχή του Ισραήλ. Στο τελικό αποτέλεσμα δεν θα έχει καμιά ανάμειξη η κριτική επιτροπή, αλλά μόνο το κοινό που θα αποφασίσει με ποιο τραγούδι επιθυμεί να εκπροσωπήσει την χώρα η Eden.

Η εκπομπή “Our Song For Eurovision” θα ξεκινήσει στις 21:15 ώρα Ελλάδος και θα μπορέσετε να την παρακολουθήσετε από ΕΔΩ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.