Ισραήλ: Απόψε ο τελικός του “The Next Star 2020”

Ισραήλ: Απόψε ο τελικός του “The Next Star 2020”

Έπειτα από αρκετούς γύρους ακροάσεων, προκριματικών και ημιτελικών, έφτασε η μέρα του μεγάλου τελικού της εθνικής επιλογής του Ισραήλ για την Eurovision 2020, The Next Star. Οι 4 υποψήφιοι που διεκδικούν την εκπροσώπηση της χώρας στο Ρότερνταμ, είναι οι εξής:

Ο νικητής θα προκύψει έπειτα από δύο γύρους ψηφοφορίας. Στον πρώτο γύρο, θα δούμε τους φιναλίστ να διαγωνίζονται σε duels. Μετά την ψηφοφορία της κριτικής επιτροπής, που αποτελείται από τους Static & Ben-El TavoriKeren PelesShiri Maimon (ESC Ισραήλ 2005) και Assaf Amdursky και Itay Levy, ο νικητής της κάθε μονομαχίας θα προκριθεί στον δεύτερο γύρο του σόου. Στη συνέχεια, οι κριτές θα αποφασίσουν σε ποιον από τους δύο υποψήφιους που δεν θα καταφέρει να προκριθεί στην επόμενη φάση, θα δώσουν μία wildcard. Στον δεύτερο γύρο, οι 3 καλλιτέχνες θα ερμηνεύσουν από ένα τραγούδι της επιλογής τους, με το κοινό και την κριτική επιτροπή να καθορίζει τον νικητή και εκπρόσωπο της χώρας στον διαγωνισμό.

Ο τελικός του The Next Star 2020 θα ξεκινήσει στις 21:15 ώρα Ελλάδας και θα μπορέσετε να τον παρακολουθήσετε από ΕΔΩ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.