Ισραήλ: Ακούστε το νέο τραγούδι του Imri Ziv “Imrico”

Ισραήλ: Ακούστε το νέο τραγούδι του Imri Ziv “Imrico”

Τον είδαμε αρχικά στα φωνητικά του Nadav Guedj στον διαγωνισμό του 2015 και του Hovi Star το 2016, μέχρι τελικά να δούμε τον ίδιο να ανεβαίνει στην σκηνή της Eurovision στο Κίεβο το 2017 εκπροσωπώντας το Ισραήλ με το τραγούδι I Feel Alive. Τώρα ο Imri επιστρέφει με ένα νέο τραγούδι με τίτλο, “Imrico”, αποσκοπώντας να μεταδώσει το πνεύμα του πάρτι και διεθνώς.

IMRI – “Imrico” 

Το νέο single αποτελεί την πρώτη του δουλειά μετά το ταξίδι στην Eurovision το 2017 και έχει επιρροές από ήχους Καραϊβικής και έναν latin ρυθμό ενώ το τραγούδι είναι στην Εβραϊκή και Ισπανική γλώσσα.

Ουσιαστικά ο τίτλος του τραγουδιού είναι ένα παιχνίδι με τις λέξεις, καθώς δίπλα στο όνομα του πρόσθεσε την λέξη “Rico” το οποίο σημαίνει πλούσιος στα Ισπανικά, τα οποία τα ομιλεί με Αργεντίνικη προφορά. Το τραγούδι είναι uptempo, ρυθμικό, μια μουσική γέφυρα μεταξύ Ισραήλ και λατινικής Αμερικής, εναρμονισμένο στο πνεύμα του καλοκαιριού.

Ακούστε παρακάτω το νέο τραγούδι του Ισραηλινού καλλιτέχνη:

Πως σας φαίνεται η νέα δουλειά του Imri; Σας αρέσει ο ρυθμός του Imrico;

2 σκέψεις για το “Ισραήλ: Ακούστε το νέο τραγούδι του Imri Ziv “Imrico”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.