Ισπανία: Τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ της συμμετοχής του Miki “La Venda”

Ισπανία: Τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ της συμμετοχής του Miki “La Venda”

Τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ της ισπανικής συμμετοχής για την Eurovision 2019,  “La Venda” έλαβαν χώρα αυτές τις μέρες στην περιοχή της Βαρκελώνης.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ MIKI ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ισπανός εκπρόσωπος Miki μαζί με τους σκηνοθέτες Adrià Pujol and Fèlix Cortés (Nebraska Produccions) και την ομάδα του βρέθηκαν αυτές τις μέρες στο San Cugat της Βαρκελώνης για τα γυρίσματα του επίσημου μουσικού βίντεο του La Venda που θα εκπροσωπήσει την Ισπανία στον διαγωνισμό της Eurovision στο Τελ Αβίβ.

Καθαρά διάθεση για πάρτι και θετικό μήνυμα είναι οι λέξεις κλειδιά για το βίντεο του  “La venda”. Ο Ισπανός εκπρόσωπος λέει χαρακτηριστικά:

“Το μουσικό βίντεο πρέπει να μεταδίδει χαρά σε όλη την Ευρώπη”

Και συνέχισε:

Το βίντεο θα’ναι ένας συνδυασμός από χρώμα, πάρτι, ανθρώπους να χορεύουν…. θα είναι πολύ αστείο αλλά και με ένα μήνυμα χαράς, με ενέργεια που το κλιπ θα αποπνέει τέλεια.

Στόχος του καλλιτέχνη είναι να καταλάβουν όλοι οι φαν του διαγωνισμού να καταλάβουν τι σημαίνει το  “La venda” γι’αυτό πιστεύει ότι τόσο η σκηνική παρουσία .

Και ο Ισπανός καλλιτέχνης συμπληρώνει:

Δεν πρόκειται μόνο για πάρτι και τραγούδι, αλλά θέλουμε να πούμε στο κοινό ότι το κάλυμμα στα μάτια πρέπει να πέσει, να αγαπήσουμε τους εαυτούς μας πιο πολύ και να βελτιώνουμε τους εαυτούς μας μέρα με την μέρα.

Ο Miki είναι περιχαρής και περιγράφει το γύρισμα του πρώτου του βίντεο σαν μια φανταστική εμπειρία. Και ο ίδιος μαζί με τον συνθέτη του τραγουδιού, Adrià Salas, έχουν συμμετάσχει στα γυρίσματα και συνεισφέρει με τις ιδέες τους καθώς αποτελεί πεποίθηση και των δύο ότι το βίντεο κλιπ πρέπει να πρεσβεύει την προσωπικότητα του καλλιτέχνη.

Η ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ

Οι σκηνοθέτες του κλιπ, Adrià Pujol and Fèlix Cortés, συνεργάστηκαν με τα αγαπημένα γκρουπ του Miki, Txarango. “To θέμα του βίντεο είναι ο κόσμος να βγάλει τις παρωπίδες και να βγει έξω να διασκεδάσει και να καταλάβει ότι η ζωή είναι ωραία” εξηγεί ο Pujol.

Το γύρισμα περιλάμβανε μια ομάδα 20 ατόμων και πραγματοποιήθηκε στην παλιά “Mercantic of San Cugat del Vallés”, ένας χώρος με πολλά χρώματα, καλοκαιρινή αύρα και κοντά στα στοιχεία που θέλει να προβάλει το βίντεο κλιπ. Παρά το πάρτι και την πολυπληθή ομάδα ο Miki παραμένει ο πρωταγωνιστής του βίντεο.

Το βίντεο αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο. Θυμίζουμε ότι ο Miki είχε κερδίσει στον Ισπανικό εθνικό τελικό ΟΤ Eurovision Gala με το τραγούδι La Venda. Δείτε την νικητήρια ερμηνεία του Ισπανού καλλιτέχνη την βραδιά του Ισπανού τελικού.

Μία σκέψη στο “Ισπανία: Τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ της συμμετοχής του Miki “La Venda”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.