Η Demy επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ για πιθανή συμμετοχή της στη Eurovision 2017

Η Demy επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ για πιθανή συμμετοχή της στη Eurovision 2017

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η Demy το βράδυ της πρεμιέρας της στο νυχτερινό κέντρο Cabaret, όπου θα εμφανίζεται όλο το καλοκαίρι μαζί με την Τάμτα και τον Γιώργο Σαμπάνη, στον τηλεοπτικό σταθμό Ε και προβλήθηκε πριν από λίγο στην εκπομπή Αποκαλυπτικά, επιβεβαίωσε τις φήμες άλλα και το ρεπορτάζ του ίδιου τηλεοπτικού σταθμού, που την θέλει να εκπροσωπεί τη χώρα μας στη Eurovision της Ουκρανίας την επόμενη χρονιά.

Η Demy απαντώντας στις ερωτήσεις της δημοσιογράφου για πιθανή εκπροσώπηση της Ελλάδας από την ίδια στον επόμενο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision στην Ουκρανία, δήλωσε πως πράγματι είναι σε συζητήσεις τόσο με τη δισκογραφική της εταιρία, όσο και με τον Δημήτρη Κοντόπουλο – που είναι και ο συνθέτης των περισσοτέρων τραγουδιών της εξάλλου, όσο και με το Φωκά Ευαγγελινό. “Συζητάμε για να δούμε αν θα το κάνουμε τελικά” είπε χαρακτηριστικά η Demy, η οποία προφανώς τόσο αυτή, όσο και ο Δημήτρης Κοντόπουλος περιμένουν και την τελική επίσημη πρόταση από την ΕΡΤ. Η Demy δήλωσε επίσης ότι θα ήθελε να ερμηνεύσει τραγούδι το οποίο να είναι συνδυασμός ελληνικού και ξένου στίχου.

Για όσους δεν διάβασαν το προηγούμενο άρθρο μας, ο Διονύσης Τσακνής αφήνει το project Eurovision, στα χέρια του Λάμπη Ταγματάρχη (γενικός διευθυντής της ΕΡΤ) για την επόμενη χρονιά. Σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Ε, ο Λάμπης Ταγματάρχης έχει έρθει ήδη σε επαφή με χορηγούς, αλλά και με το χρυσό δίδυμο Κοντόπουλου – Φωκά για να αναλάβουν την ελληνική συμμετοχή για το 2017 και να φέρουν την Ελλάδα και πάλι στο δρόμο των επιτυχιών, ειδικά μετά το φετινό μας αποκλεισμό.

Στο παρακάτω βίντεο δείτε την Demy σε μία από τις τελευταίες της επιτυχίες:

Το βίντεο με τις δηλώσεις:

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.