Η ΕΡΤ επιβεβαιώνει τη συμμετοχή της Ελλάδας στο Κίεβο, ενώ η Έλενα Παπαρίζου δηλώνει δυναμικά “παρών”

Η ΕΡΤ επιβεβαιώνει τη συμμετοχή της Ελλάδας στο Κίεβο, ενώ η Έλενα Παπαρίζου δηλώνει δυναμικά “παρών”

Παρά τα οικονομικά προβλήματα που συνεχίζει να αντιμετωπίζει η Ελλάδα, αλλά και το άσχημο φετινό αποτέλεσμα στην Στοκχόλμη με τον αποκλεισμό των Argo από το μεγάλο τελικό, η χώρα μας θα είναι παρούσα στο Κίεβο σύμφωνα με το site esctoday, αφού επιβεβαίωσε τη συμμετοχή μας στον 62ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Ταυτόχρονα η Έλενα Παπαρίζου όχι απλά σκέφτεται μία ακόμα συμμετοχή στον διαγωνισμό, αλλά το θέλει και συζητάει για αυτό, σύμφωνα με τον Θέμη Γεωργαντά και όσα δήλωσε στο πρωινό του ΑΝΤ1.

Μία ημέρα με σημαντικές ειδήσεις για τη χώρα μας όσον αφορά στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision η σημερινή. Αρχικά και ενώ ήδη οι περισσότερες χώρες με τον ένα ή τον άλλο τρόπο επιβεβαίωσαν τη συμμετοχή τους στην ερχόμενη Eurovision στο Κίεβο της Ουκρανίας, σιγή ιχθύος υπήρχε από τη μεριά της δικής μας ΕΡΤ. Το τοπίο ξεκαθάρισε επιτέλους και σύμφωνα με το site esctoday η Ελλάδα επιβεβαίωσε τη συμμετοχή της και θα είναι παρούσα στο Κίεβο, την πόλη όπου πετύχαμε τη μοναδική μας νίκη στον διαγωνισμό. Αυτή θα είναι η 39η συμμετοχή της χώρας μας στα 62 χρόνια ζωής του διαγωνισμού.

Η Έλενα Παπαρίζου επιθυμεί μία τρίτη συμμετοχή

Εκτός όμως από τα ευχάριστα για την επιβεβαίωση της ελληνικής συμμετοχής στην Eurovision 2017, σημαντικές εξελίξεις είχαμε και όσο αφορά τον εκπρόσωπό μας. Ο Θέμης Γεωργαντάς μετά την προβολή σχετικού βίντεο με συνέντευξη της Έλενας Παπαρίζου στο πρωινό του ΑΝΤ1 για την καριέρα της στη Σουηδία και όσα αντιμετώπισε εκεί μετά τον θάνατο του πατέρα της, δήλωσε πως η Έλενα επιθυμεί και πάλι να μας εκπροσωπήσει. Συγκεκριμένα είπε πως το θέλει και το συζητάει!

Η Έλενα Παπαρίζου, όπως σας ενημερώσαμε σε παλιότερο άρθρο μας, είχε ξανατοποθετηθεί για το θέμα το καλοκαίρι σε συνέντευξη (31/7) που είχε δώσει στον Θέμη Γεωργαντά για το MAD.

Έλενα Παπαρίζου: “Θέλω να ξαναπάω στη Γιουροβίζιον”!

Η δήλωση αυτή του Θέμη Γεωργαντά ο οποίος συνδέεται με την Έλενα και φιλικά πέρα από επαγγελματικά, έρχεται τη στιγμή που η Demy έχει ήδη εκδηλώσει το ενδιαφέρον της, αλλά και το γεγονός πως βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με την εταιρία της, τον Δημήτρη Κοντόπουλο και τον Φωκά Ευαγγελινό να εκπροσωπήσουν του χρόνου τη χώρα μας στην Ουκρανία, όλα αυτά φυσικά χωρίς να γνωρίζουμε τις προθέσεις της ΕΡΤ, αλλά και του Διονύση Τσακνή που απεχθάνεται ο,τιδήποτε εμπορικό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.