Η Conchita και σε..΄΄άγαλμα΄΄ στη Madame Tussauds

Η Conchita και σε..΄΄άγαλμα΄΄ στη Madame Tussauds

Η περσινή νικήτρια της 59ης Eurovision, το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο των διαγωνισμών τραγουδιού που έγιναν έως τώρα, η Conchita Wurst, μετά την παρουσία της στην Ευρωβουλή και λίγο πριν την συμμετοχή της στη παρουσίαση των backstage στo green room στη Βιέννη,συνεχίζει να αποσχολέί τον τύπο με την κυκλοφορία του νέου της album αλλά και με την μετάλλαξη της σε ΄πλατινέ ξανθό΄ άνευ μούσι προσφάτως.Υπάρχει και καλύτερο όμως μιας που θα ‘εγκατασταθεί΄ σε λίγο καιρό και στο Λονδίνο,και στο μουσείο κέρινων ομοιομάτων της Madame Tussauds, που θα την φιλοξενήσει -μετά από ψηφοφορία που έγινε, και την έφερε μπροστά στις προτιμήσεις των επισκεπτών, ως το πρόσωπο που θα θέλανε να δούνε παρέα με της παγκοσμίου φήμης άλλες προσωπικότητες.
Φιλοδοξία των διοργανωτών να έχουν έτοιμο το ΄άγαλμα΄ το συντομότερο δυνατόν έτσι ώστε να προσελκύσουν περισσότερους επισκέπτες -μιας που θα εορτασθούν θυμίζουμε τα 60 χρόνια Eurovision στη πρωτεύουσα της παγκόσμιας βιομηχανίας της μουσικής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.