Στις πρώτες θέσεις η Ελλάδα στα στοιχήματα

Στις πρώτες θέσεις η Ελλάδα στα στοιχήματα

Δεύτερη στο να περάσει από τον πρώτο ημιτελικό στον τελικό του Σαββάτου και έκτη έως ένατη στο σύνολο των χωρών στον τελικό της 23ης Μαίου έρχεται η Ελλάδα μετά την ανάδειξη της Μαρίας Έλενας Κυριάκου ως εκπροσώπου της Ελλάδας στον 60ό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision.Η χώρα μας στην πρώτη δεκάδα των προβλέψεων των γραφείων στοιχημάτων για ακόμα μια χρονιά.
Πιο συγκεκριμένα, για την κατάταξη στον τελικό του διαγωνισμού το «One Last Breath» παίζει από τη θέση 6 ως και 9 στα περισσότερα γραφεία, πλην ενός, που ακόμα δεν έχει ενημερώσει σχετικά με την απόδοση για την Ελλάδα.
Είναι η πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια που ελληνική συμμετοχή βρίσκεται στο top 10 των προβλέψεων-όπως προκύπτει και απο τον σχετικό πίνακα που δημοσιεύουμε.
Τελευταία φορά ήταν με το This is our night το 2009,και τον Σάκη Ρουβά, που έπαιζε στις τρεις πρώτες θέσεις, ενώ ακόμα και η επιτυχημένη συμμετοχή Secret combination της Καλομοίρας ερχόταν 17η ως και 13η δυο βδομάδες πριν τον διαγωνισμό.Επιτροπών και..κοινού επιτρέποντος η Ελλάδα πηγαίνει για μια πολύ καλή εμφάνιση.
Φαβορί για τη νίκη στην Βιέννη παραμένει η Ιταλία ενώ ακολουθεί η Εστονία,κι όλα αυτά θυμίζουμε τον Μάρτιο και χωρίς όλες τις χώρες να ΄έχουν ανοίξει τα χαρτιά τους’

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.