Η σειρά εμφάνισης του δεύτερου ημιτελικού για την Eurovision 2020 – Με την Στεφανία μας θα άνοιγε ο ημιτελικός!

Η σειρά εμφάνισης του δεύτερου ημιτελικού για την Eurovision 2020 – Με την Στεφανία μας θα άνοιγε ο ημιτελικός!

Έπειτα από την ακύρωση της Eurovision 2020, η EBU μαζί με τα ολλανδικά τηλεοπτικά μέσα NPONOS και AVROTROS, αποφάσισαν να προβάλουν 3 ειδικές εκπομπές τις ημέρες που κανονικά θα μεταδίδονταν οι 2 ημιτελικοί και ο μεγάλος τελικός του διαγωνισμού: 2 shows με τίτλο “Eurovision Song Celebration 2020” και το “Eurovision: Europe Shine A Light”.

Σήμερα το βράδυ παρακολουθήσαμε το δεύτερο μέρος του “Eurovision Song Celebration 2020”, όπου παρουσιάστηκαν οι συμμετοχές που θα λάμβαναν μέρος στον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision 2020, αλλά και της Ισπανίας, της Γαλλίας και του ΗΒ, που θα ψήφιζαν την συγκεκριμένη βραδιά. Η σειρά εμφάνισης των χωρών καθορίστηκε κανονικά από τους διοργανωτές σαν να γινόταν η Eurovision και σύμφωνα με την κλήρωση του πρώτου ή δεύτερου μισού του ημιτελικού που θα παρουσιάζονταν οι χώρες, όπως είχε οριστεί τέλη Ιανουαρίου.

Η σειρά εμφάνισης των χωρών θα ήταν ως εξής:

  1. Ελλάδα
  2. Εσθονία
  3. Αυστρία
  4. Μολδαβία
  5. Άγιος Μαρίνος
  6. Τσεχία
  7. Σερβία
  8. Πολωνία
  9. Ισλανδία
  10. Ελβετία
  11. Δανία
  12. Αλβανία
  13. Φινλανδία
  14. Αρμενία
  15. Πορτογαλία
  16. Γεωργία
  17. Βουλγαρία
  18. Λετονία

Με βάση την παραπάνω σειρά ποιες χώρες πιστεύετε ότι θα είχαν προκριθεί στον μεγάλο τελικό;

2 σκέψεις για το “Η σειρά εμφάνισης του δεύτερου ημιτελικού για την Eurovision 2020 – Με την Στεφανία μας θα άνοιγε ο ημιτελικός!

  1. 1. Γεωργία
    2. Ελβετία
    3. Τσεχία
    4. Βουλγαρία
    5. Λετονία
    6. Ισλανδία
    7. Ελλάδα
    8. Μολδαβία
    9. Σερβία
    10. Πορτογαλία

  2. Ήμασταν σχεδόν όλοι σίγουροι, ότι θα ανοίγαμε τον Β’ Ημιτελικό! Και αυτό αποφάσισαν… Σίγουρα θα πέρναγαμε βέβαια. Το τραγούδι θα είχε μια διαφορετική δυναμική σαν στήσιμο σίγουρα. Το ότι η Λετονία πάντως θα έκλεινε τον διαγωνισμό, μπορεί άνετα να την ειχε στην δεκάδα… Μολδαβία και Εσθονία μπορεί να έκαναν την έκπληξη ως στήσιμο, με περισσότερες πιθανότητες την Μολδαβία να περάσει… Τα 4-5 αδιαφιλονικητα φαβορί θα περνούσαν άνετα… Όλα! Λετονία, Μολδαβία, και ίσως Σαν Μαρίνο, έκλεβαν κάποιες θέσεις από κάποια υποτιθέμενα φαβορί… Δανία, Γεωργία π. χ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.