Αισιόδοξος ο Jon Ola Sand για την διεξαγωγή της Eurovision 2021!

Αισιόδοξος ο Jon Ola Sand για την διεξαγωγή της Eurovision 2021!

H Εurovision 2020 ακυρώθηκε λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού αφήνοντας πολλά ερωτηματικά και για την διεξαγωγή της Eurovision 2021. Περισσότερο φως στο θέμα έριξε με συνέντευξή του ο Executive Supervisor του διαγωνισμού Jon Ola Sand στον νορβηγικό ραδιοτηλεοπτικό φορέα NRK, όπου ανέφερε για τον επόμενη Eurovision:

Η EBU γνωρίζει τους περιορισμούς κατά της εξάπλωσης του κοροναϊού. Ορισμένοι από αυτούς τους περιορισμούς ενδέχεται να εξακολουθούν να ισχύουν το επόμενο έτος. Επομένως, οι προετοιμασίες θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με αυτούς τους περιορισμούς. Η EBU είναι «πιο προετοιμασμένη» να πραγματοποιήσει το φεστιβάλ από ό, τι φέτος.

Η EBU από ότι φαίνεται επεξεργάζεται νέα σενάρια για την πραγματοποίηση του επόμενου διαγωνισμού καθώς η ολλανδική κυβέρνηση προ ημερών είχε αναφέρει ότι δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα μεγάλο φεστιβάλ μέχρι να βρεθεί εμβόλιο για τον κοροναϊό.

Υπενθυμίζουμε ότι φέτος ήταν η τελευταία χρονιά του Jon Ola Sand ως executive supervisor και την θέση του θα αναλάβει ως Σουηδός Martin Österdahl.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.