Η καρμική ιστορία του Daniel Kajmakoski

Η καρμική ιστορία του Daniel Kajmakoski

Ο φετινός εκπρόσωπος των Σκοπίων, Daniel Kajmakoski (Даниел Кајмакоски), γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1983. Την ίδια χρονιά την ενωμένη Γιουγκοσλαβία είχε εκπροσωπήσει ο Daniel (Даниел), ψεωδώνυμο του Milan Popović (Милан Поповић), με πατέρα Μαυροβούνιο και μητέρα Βελγίδα.

O Milan "Daniel" Popovic
O Milan “Daniel” Popovic

Εκείνη η συμμετοχή ονόματι “Julie”(Džuli), ήρθε 4η και σημείωσε μεγάλη επιτυχία στα Βαλκάνια, αλλά και στη Σκανδιναβία. Προς τιμήν του, η μητέρα του φετινού ερμηνευτή έβγαλε την ίδια χρονιά τον γιο της Daniel.  Σήμερα, λοιπόν, για να τιμήσει με τη σειρά του τον άνθρωπο από τον οποίο πήρε το όνομά του, αλλά και τη μητέρα του, ο Daniel Kajmakoski διασκευάζει το “Julie”!

Οι καρμικές συμπτώσεις όμως δεν σταματούν εδώ: η οικογένεια του Daniel Kajmakoski μετανάστευσε για μια καλύτερη ζωή, όταν εκείνος ήταν 7 ετών στη… Βιέννη, εκεί ακριβώς όπου πρόκειται να διαγωνιστεί, ενώ ένας από τους συνθέτες είναι Σουηδός, ο Joacim Persson, επιδιώκοντας μια νέα Σκανδιναβική απήχηση.

Θέλετε κι άλλα; Πριν γίνει ο ίδιος γνωστός, μια σύνθεσή του έκανε μεγάλες πωλήσεις στα Βαλκάνια. Ήταν το “Ne se vrajkas”, γραμμένο για τη δύο φορές γιούροσταρ Karolina Goceva (FYROM 02, 07).

Τέλος, η πρώτη προσωπική του επιτυχία ήταν ένα ντουέτο, το “Skoplje-Beograd”, το οποίο ηχογράφησε μαζί με τον Željko Joksimović (Жељко Јоксимовић-SER 04, 12, συνθέτης BOS 06, SER 08, MONT 15, παρουσιαστής ESC 08), τραγούδι του οποίου θα εκπροσωπήσει φέτος το Μαυροβούνιο, την πατρίδα του “πνευματικού πατέρα” του Daniel Kajmakoski , Milan “Daniel” Popović!

https://www.youtube.com/watch?v=Ev3q2xLn_PU

Zeliko & Daniel
Zeliko & Daniel

Τελικά, η Γιουροβίζιον είναι το κάρμα του!

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.