Ερμηνεύτρια της χρονιάς η Μαρία Έλενα για τη Κύπρο

Ερμηνεύτρια της χρονιάς η Μαρία Έλενα για τη Κύπρο

Η Μαρία Έλενα Κυριάκου,βραβεύτηκε εχθές στην Κύπρο ως ‘ερμηνεύτρια΄ της χρονιάς μιας που ήταν επίσημη καλεσμένη στα βραβεία΄Γυναίκες της χρονιάς Madame Figaro, λίγες ημέρες πριν την αναχώρηση της για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στην 60η Εurovision της Αυστρίας.
Η βραδιά που διοργανώθηκε στο Δημοτικού Θεάτρου Στροβόλου ήταν αφιερωμένη σε γυναικείες προσωπικότητες που άφησαν το στίγμα τους την προηγούμενη χρονιά με τις δραστηριότητες τους στο νησί της Κύπρου.
Το τιμητικό βραβείο στην Μαρία Έλενα Κυριάκου απένειμαν ο Nebojsa Πετρίδης (Γενικός Διευθυντής της Shiseido Κύπρου) και η Μαρία Κυριάκου (Εμπορική Διευθύντρια Εκδοτικού Οίκου Δίας & τηλεόρασης ΣIΓΜΑ).
Η νεαρή καλλιτέχνιδα χάρισε μοναδικές στιγμές στο κοινό υπό τη συνοδεία του Ευθύβουλου Θεοχάρους-που είχαμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε και στην χώρα μας μέσω της ζωντανής μετάδοσης και εδώ από το τηλεοπτικό κανάλι Εψιλον,σε μια άρτια εκδήλωση που παρουσίασε η Ζέτα Μακρυπούλια. Η Μαρία Έλενα εντυπωσίασε για ακόμα μια φορά από τις φωνητικές της δυνατότητες αι με ένα medley γνωστών τραγουδιών, όπως το Bleeding love της Leona Lewis,και εμφανίστηκε στη σκηνή απαστράπτουσα.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι ειδικό βραβείο καλλιτεχνικής προσφοράς δόθηκε στην μεγάλη ερμηνεύτρια μας κα Μαρινέλλα-την πρώτη εκπρόσωπο της χώρας μας το 1974 στην Eurovision.
Το βραβείο απένειμε η πρώτη κυρία της Κυπριακής Δημοκρατίας Άντρη Αναστασιάδη .
https://www.youtube.com/watch?v=tMDZYUNZ1uY

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.