Ηνωμένο Βασίλειο: Στις 27 Φεβρουαρίου η παρουσίαση της συμμετοχής για την Eurovision

Ηνωμένο Βασίλειο: Στις 27 Φεβρουαρίου η παρουσίαση της συμμετοχής για την Eurovision

Μέσω του επίσημου λογαριασμού του BBC για την Eurovision στο Twitter, δημοσιεύτηκε ένα βίντεο με τον σχολιαστή του Ηνωμένου Βασιλείου στον διαγωνισμό Graham Norton, να ανακοινώνει ότι η συμμετοχή της χώρας θα παρουσιαστεί την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου μέσα από τις ραδιοφωνικές συχνότητες των BBC Radio 1 και BBC Radio 2.

Μετά από 4 χρόνια, η χώρα αποφάσισε να επιλέξει τον εκπρόσωπο της για την Eurovision εσωτερικά και όχι μέσω του εθνικού τελικού Eurovision: You Decide, ο οποίος δεν έφερε ικανοποιητικά αποτελέσματα, αφού η καλύτερη θέση που κατάφερε η χώρα αυτά τα χρόνια, ήταν η 15η το 2017. Η τελευταία συμμετοχή του Ηνωμένου Βασιλείου που αποφασίστηκε εσωτερικά, ήταν αυτή του 2015 με τους Electro Velvet και το τραγούδι Still In Love With You, που κατέληξε στην 24η θέση του τελικού. Πέρυσι η χώρα εκπροσωπήθηκε από τον Michael Rice και το Bigger Than Us, τερματίζοντας στην 26η και τελευταία θέση, με μόλις 11 βαθμούς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.