Ηνωμένο Βασίλειο: Οι 5 καλλιτέχνες στα φωνητικά του Michael Rice

Ηνωμένο Βασίλειο: Οι 5 καλλιτέχνες στα φωνητικά του Michael Rice

Βγήκαν στην δημοσιότητα οι πέντε καλλιτέχνες που θα βρίσκονται στα φωνητικά και θα συνοδεύσουν τον εκπρόσωπο του Ηνωμένου Βασιλέιου, Michael Rice,  επί σκηνής στο 64ο διαγωνισμό της Eurovision στο Τελ Αβίβ.

Ο ίδιος ο Michael Rice μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αποκάλυψε τους πέντες τραγουδιστές που θα συμβάλουν στα φωνητικά για την καλύτερη ερμηνεία της Βρετανικής συμμετοχής “Bigger than us”. Οι πέντε καλλιτέχνες είναι οι ακόλουθοι:

  • Η Anna Sahlene – Εκπρόσωπος της Εσθονίας στην Eurovision 2002
  • Η Melanie Wehbe – Σουηδέζα τραγουδίστρια και μία από τους στιχουργούς τηε φετινής συμμετοχής της Δανίας “Love is Forever”
  • Η Linda Pritchard – Συμμετείχε  Melodifestivalen 2006, 2008, 2010 και 2011
  • Ο Desta Zion Wilson – Τραγουδιστής και κιθαρίστας από τις Βερμούδες.
  • Η Chin Simon – Τραγουδίστρια και στιχουργός

 

H Βρετανική συμμετοχή 

H δημόσια τηλεόραση του Ηνωμένου Βασιλείου BBC επέλεξε την συμμετοχή της μέσω του εθνικού της τελικού  Eurovision: You Decide 2019 στο οποίο διαγωνίστηκαν 6 συνολικά υποψήφιοι καλλιτέχνες με 3 τραγούδια, κάθε τραγούδι ερμηνευόταν από δύο καλλιτέχνες σε διαφορετική έκδοση από τον κάθε έναν. Νικητής αναδείχθηκε ο Michael Rice με το τραγούδι Bigger Than Us.

Ο Michael Rice είναι 22 ετών, από το Hartlepool της Βόρειας Αγγλίας. Ο Michael Rice έγινε ευρύτερα γνωστός στο μουσικό κοινό του Ηνωμένου Βασιλείου το 2018 μέσα από την συμμετοχή του στο talent show  All Together Now το οποίο και κέρδισε, ενώ προηγουμένως είχε συμμετάσχει στην 11η σαιζόν του Βρετανικού X-Factor το 2014.

ο τραγούδι Bigger Than Us είναι μια μπαλάντα με gospel και soul στοιχεία και είναι γραμμένη εξολοκλήρου στα αγγλικά. Ένας από τους συνθέτες του τραγουδιού είναι ο John Lundvik, ο οποίος είναι ο φετινός εκπρόσωπος της Σουηδίας με το τραγούδι Τοο Late For Love. Οι άλλοι συνθέτες του τραγουδιού είναι οι Laurell BarkerAnna-Klara FolinJonas Thander.

 

Μία σκέψη στο “Ηνωμένο Βασίλειο: Οι 5 καλλιτέχνες στα φωνητικά του Michael Rice

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.