Η Μαρία Έλενα τραγουδά ΄My number one’

Η Μαρία Έλενα τραγουδά ΄My number one’

Η Μαρία Έλενα Κυριάκου τραγουδά το ΄νικητήριο΄τραγούδι της χώρας μας που χάρισε στην Ελλάδα,τη μοναδική της πρωτιά το 2005 στην Eurovision.
Το ‘My nymber one’ των Χρήστου Δάντη και Ναταλίας Γερμανού,που η Έλενα Παπαρίζου ΄μάγεψε΄την Ευρώπη και έφερε την πρωτιά στη χώρα μας πριν από 10 ακριβώς χρόνια.
Όλα αυτά στο πάρτυ που διοργανώθηκε στο Λονδίνο με τη συμμετοχή πολλών χωρών που θα λάβουν μέρος στην φετινή Eurovision,και που η δική μας εκπρόσωπος έδωσε το παρόν στα πλαίσια της προώθησης της συμμετοχής μας.
Στο live τη συνόδευσε ο συνδημιουργός -όσον αφορά τη μουσική του One last breath Ευθύβουλος Θεοχάρους.
Ευχή του INFE Greece αλλά και όλων των Ελλήνων,είναι το My nymber One,που συμπτωματικά περιέχει την λέξη ΄One΄-όπως και αυτό της φετινής μας συμμετοχής-να φέρει γούρι στην Ελλάδα μας και η συνύπαρξη στον Ελληνικό τελικό της Έλενας Παπαρίζου με την φετινή μας εκπρόσωπο να είναι καλός οιωνός για την τελική κατάταξη τον προσεχή Μάιο.
Όπως το 2005 μια ΄Ελενα΄ έφερε τη πρωτεία,μια ΄Μαρία Ελένη΄να καταφέρει ΄τα καλύτερα΄,και γιατί όχι να ξαναζήσουμε ΄τα καλύτερα΄.
Απολαύστε την.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.