Οι εντυπώσεις των ΜΜΕ από το πρώτο live των Αργκό στο πάρτι του INFE Greece.

Οι εντυπώσεις των ΜΜΕ από το πρώτο live των Αργκό στο πάρτι του INFE Greece.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έδειξαν για την εμφάνιση των ARGO τα τηλεοπτικά κανάλια της χώρας μας, στην ετήσια εκδήλωση του INFE Greece,που πραγματοποιήθηκε τη Παρασκευή 22 του Απρίλη σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί, με την παρουσία πολλών εκλεκτών καλεσμένων-Eurostars,αλλά και πολλούς φίλους eurofans που διασκέδασαν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στους ρυθμούς της Eurovision.
Τα τηλεοπτικά κανάλια της ΕΡΤ, του Antenna, του Alpha και το Έψιλον τηλεόραση  ήταν παρόντες με τους ανταποκριτές τους και αποθανάτισαν την ΠΡΩΤΗ ζωντανή εμφάνιση των εκπροσώπων μας στην 61η Eurovision.
Οι Argo δεν δίστασαν να απαντήσουν σε όλες τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, χαρούμενοι και ευδιάθετοι -όπως αυτό καταγράφηκε στο τηλεοπτικό φακό-και τόνισαν ότι αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα με τον καλύτερο τρόπο, και να ξεσηκώσουν το κοινό της Ευρώπης στους ρυθμούς του “Utopian land” τον επόμενο μήνα.
Δηλώνουν ότι κλείνουν τα αυτιά τους στα κακεντρεχή σχόλια αλλά λαμβάνουν υπόψη τους την καλόπιστη κριτική η οποία πάντα βοηθά στην βελτίωση τους. Με μόνο εφόδιο τους την αγάπη τους για τη μουσική και αυτό που ξέρουν να κάνουν χρόνια, μιας και η μουσική αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής τους επιθυμούν να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους πάνω στην σκηνή του Globen Arena.
Ενδεικτικά παραθέτουμε χαρακτηριστικά στιγμιότυπα απο την εκδήλωση έτσι όπως την κατέγραψαν τα τηλεοπτικά κανάλια της χώρας μας.
Ήταν το πρώτο δημόσιο “ζέσταμα” για τους ARGO, οι οποίοι μετά από εάν διάστημα εντατικών προβών θα αναχωρήσουν την Κυριακή του Πάσχα για την Στοκχόλμη και να μπούνε σε ρυθμούς πλέον επίσημων προβών.
Εμείς δεν έχουμε παρά να τους καλή επιτυχία στην Στοκχόλμη έχοντας την αμέριστη στήριξη μας.

https://www.youtube.com/watch?v=qPJOhUAIa9I

https://www.youtube.com/watch?v=Pdp8ohjIn0Y

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.