Εναρκτήρια Πρόβα: Κροατία

Εναρκτήρια Πρόβα: Κροατία

Η συμμετοχή της Κροατίας με την Nina Kraljić και το Lighthouse, 5η στην σειρά εμφάνισης του Ά ημιτελικού, στις πρόβες είχε πρόβλημα ήχου (και αυτή) στο press centre. Με το ζουμάρισμα της κάμερας έχουμε την ευκαιρία να δούμε φόρεμα της που είναι ένα πολύ μεγάλο, ασημί ένδυμα see-through που διευρύνεται καθώς φτάνει στο πάτωμα. Συμπληρώνεται από έναν μεγάλο κροσσώδη μαύρο γιακά. Το όλο φόρεμα είναι επηρεασμένο από γιαπωνέζικα κιμονό. Τα μαλλιά είναι στο χρώμα του λευκόχρυσου.

Το όλο θέμα της παρουσίασης τραβά την προσοχή γιατί αυτό ήταν ίσως και η αρχική πρόθεση όμως κάπου χάνει το όλο θέμα. Όποιο και αν είναι αυτό το “ποιητικό” αποτέλεσμα σημασία έχει ότι η τραγουδίστρια το έχει πάρει ανέμελα το θέμα της πρόβας της, γεγονός που καθιστά δύσκολο να πούμε αν θα εργαστεί σκληρά για τη μεγάλη βραδιά.

Φωνητικά υπήρχε μια στιγμή στιγμή της αβεβαιότητας όταν η τραγουδίστρια είχε χτυπήσει τις ψηλές νότες ενώ αργότερα οι υπόλοιπες νότες ήταν “σταθερά” καλές. Η σκηνή αρχικά φωτίζεται σε μπλε χρώμα με το φαινόμενο του φάρου παρών στους  κάθετους προβολείς για να θυμίζουν το θέμα του τραγουδιού. Η οθόνη στο πάτωμα σταδιακά αλλάζει κατάλληλα πάλι σε σχέση με τον τίτλο του τραγουδιού και η τραγουδίστρια να “επιδρά” σε αυτό κουνώντας το νερό και, στη συνέχεια, σε ό, τι μοιάζει με ένα έναστρο ουρανό.

Το φόρεμα όμως παραμένει ακόμη στο μυαλό κάποιου ως μια “επικίνδυνη” κίνηση από την Κροατία…….. Οψόμεθα…!!!!

ψροατια 2 ψρωατια 3

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.