Εναρκτήρια πρόβα: Βέλγιο

Εναρκτήρια πρόβα: Βέλγιο

Η Laura Tesoro κέρδισε τον τελικό που διοργάνωσε η φλαμανδόφωνη τηλεόραση του Βελγίου, κερδίζοντας τον ελληνικής καταγωγής Tom Frantzis στον superfinal με το τραγούδι της What’s the pressure? Η Laura με μία πολύ νεανική ομάδα θα βάλει τα δυνατά της για να φανεί αντάξια διάδοχος του Loïc Nottet που πέρσι με το τραγούδι Rhythme Inside έφερε την 4η θέση για το Βέλγιο. Η Laura δηλώνει τυχερή που θα εμφανιστεί τελευταία στο 2ο ημιτελικό αφού ελπίζει πως οι τηλεθεατές θα θυμούνται καλύτερα το τραγούδι της όταν θα χρειαστεί να ψηφίσουν στο τέλος, παρ’ όλα αυτά θα έχει την πίεση και το άγχος να περιμένει τη σειρά της στο τέλος.

Το πιο funky ίσως τραγούδι του φετινού διαγωνισμό και η αποστολή του Βελγίου προσπαθεί να ξεσηκώσει το κοινό με την παρουσίαση του τραγουδιού τους. Η Laura πλαισιώνεται από 4 χορευτές, δύο άνδρες και δύο γυναίκες, ενώ στο background και στο δάπεδο απεικονίζονται κίτρινοι δίσκοι. Στη σκηνή επικρατεί το κίτρινο χρώμα, με κόκκινα φωτάκια, ενώ υπάρχουν και κάποια μεγάλα κουτιά πάνω στα οποία κατά τη διάρκεια του τραγουδιού ανεβαίνουν οι τέσσερις χορευτές, πριν ενωθούν και πάλι όλοι μαζί στο φινάλε στο κέντρο της σκηνής. Το Βέλγιο που κάνει ό,τι μπορεί για να βρεθεί στον τελικό.

belgium2

belgium1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.