Εναρκτήρια πρόβα: Αλβανία

Εναρκτήρια πρόβα: Αλβανία

Προτελευταία πρόβα για σήμερα αυτή της Αλβανίας. Η γειτονική μας χώρα φέτος εκπροσωπείται από την ήδη καταξιωμένη καλλιτέχνιδα Eneda Tarifa. Η Eneda κέρδισε το δικαίωμα να εκπροσωπήσει την Αλβανία στο διαγωνισμό μετά τη νίκη της στο μουσικό φεστιβάλ Festivali i Kenges, που είναι θα λέγαμε ένα κακέκτυπο του Sanremo της Ιταλίας, με μακρά όμως παράδοση στην Αλβανία (ήδη μετρά πάνω από 50 χρόνια ζωής) και είναι ο τρόπος με τον οποίο οι Αλβανοί επιλέγουν τις συμμετοχές τους στη Eurovision από το 2004 όταν και έκαναν ντεμπούτο στο διαγωνισμό.

Η Eneda έφθασε χαρούμενη και χαλαρή στη Globen Arena για την πρώτη της τεχνική πρόβα. Το τραγούδι της Fairytale όπως δήλωσε αφορά την αγάπη που πρέπει να νοιώθει ο καθ’ένας μας για να μπορέσει να βιώσει το δικό του παραμύθι. Φοράει ένα μαύρο δερμάτινο παντελόνι και ένα άσπρο σακάκι. Φωνητικά είναι καλή. Χρυσό background και καπνοί προσπαθούν να μας μεταφέρουν την εικόνα ενός παραμυθιού, όπως είναι και ο τίτλος του τραγουδιού. Θα μπορέσει η Αλβανία να ζήσει το δικό της παραμύθι το βράδυ της Πέμπτης 12 Μαΐου και κόντρα στα στοιχήματα και τα προγνωστικά να περάσει στο μεγάλο τελικό; Η ταπεινή μας άποψη είναι πως όχι.

Albania1

Albania2

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.