Ελλάδα 2017: Τι συμβαίνει με τη Demy και τον Dj Kon Cept;

Ελλάδα 2017: Τι συμβαίνει με τη Demy και τον Dj Kon Cept;

Νέα σενάρια στα ήδη υπάρχοντα, όσο αφορά την ελληνική συμμετοχή για τη Eurovision 2017, έφερε η φωτογραφία που ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης των δύο καλλιτεχνών τη βδομάδα που διανύουμε. Πολλοί είκασαν ότι ίσως ο γνωστός dj και δημιουργός Κώστας Παπαδούρης (dj Kon Cept) να είναι αυτός που θα γράψει τελικά το ένα τουλάχιστον από τα δύο υποψήφια τραγούδια της Demy στον ελληνικό τελικό, ιδιαίτερα στην περίπτωση που η ελληνική dream team της Eurovision (Κοντόπουλος- Φωκάς) πάνε πάλι προς Ρωσία ή κάποια άλλη πρώην σοβιετική χώρα. Εμείς προσπαθήσαμε να ρίξουμε φως στα σενάρια αυτά, ρωτώντας τον άμεσα ενδιαφερόμενο.

Σε ερώτηση μας λοιπόν στον Dj Kon Cept σχετικά με όσα γράφηκαν τις τελευταίες ημέρες και αφορούν αυτόν και την Demy, μας είπε:

Πολλά παίζουν. Θα τα αποκαλύψει όλα η Demy όμως. Εμένα προς το παρόν δεν με αφήνουν να μιλήσω καθόλου.
Σας υπενθυμίζουμε όπως διαβάσετε σε προηγούμενα άρθρα μας ο dj Kon Cept, μαζί με την Giorgina Καραχάλιου είναι η πρόταση της δισκογραφικής εταιρίας Heaven στην ΕΡΤ για το Κίεβο. Προφανώς όμως υπάρχουν εξελίξεις στο θέμα που μόνο οι άμεσα εμπλεκόμενοι γνωρίζουν αυτή τη στιγμή.Όπως λοιπόν καταλαβαίνετε τα σενάρια είναι πολλά και ίσως και στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής ακόμα παρά τα όσα γράφονται, να μην έχουν καταλήξει στην τελική τους απόφαση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.