Ελλάδα 2017: Με την Demy στο Κίεβο

Ελλάδα 2017: Με την Demy στο Κίεβο

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η Demy θα είναι αυτή που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Κίεβο. Τον τελευταίο καιρό ακούγονταν έντονα δύο υποψήφια ονόματα, η Demy και οι Stereo Soul ως πιθανοί εκπρόσωποί μας. Τελικά η ΕΡΤ επέλεξε την Demy , η οποία θα παρουσιάσει τρία αγγλόφωνα τραγούδια στον εθνικό τελικό, που θα διεξαχθεί μέσα στον Φλεβάρη και ένα από αυτά θα ταξιδέψει μαζί της στην Ουκρανία. Τα κομμάτια έχει γράψει ο Δημήτρης Κοντόπουλος που θα συνεργαστεί και πάλι με τον Φωκά Ευαγγελινό για το στήσιμο του τραγουδιού.

Η τραγουδίστρια Δήμητρα Παπαδέα (Demy), γεννημένη 21 Αυγούστου 1991, έχει κερδίσει 5 βραβεία MAD. Στο τραγούδι “Fallin‘”, στο οποίο συνεργάζεται με τους Playmen, έχει απονεμηθεί χρυσός δίσκος. Ο πρώτος της προσωπικός δίσκος, «#1» έγινε πλατινένιος. Μέχρι σήμερα έχει κυκλοφορήσει δύο δίσκους, #1 (2012) και Ρόδινο Όνειρο (2014), και έξι singles. Την γνωρίσαμε με το τραγούδι της “Μια Ζωγραφιά” το 2011, σε συνεργασία με τον Μηδενιστή. Το 2015 ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής του The Music School, το οποίο προβλήθηκε στο Mega. Έχει παίξει επίσης σε 4 μιούζικαλ (“Fame The Musical”, “Priscilla The Musical”, “Η Μελωδία της Ευτυχίας”, “Addams Family”). Το καλοκαίρι εμφανίστηκε στα βραβεία MAD, όπου και ερμήνευσε μαζί με την Poli Genova το τραγούδι “If Love Was A Crime”, που εκπροσώπησε τη Βουλγαρία στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision το 2016, κατακτώντας την 4η θέση με 307 βαθμούς.

https://www.youtube.com/watch?v=dyEY2XMF1fI

 

Εμείς δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην Ελλάδα μας!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.