Ισπανία 2017: Η LeKLein νικητρία της wildcard για το Objetivo Eurovision. Ανακοινώθηκαν οι υπόλοιποι υποψήφιοι

Ισπανία 2017: Η LeKLein νικητρία της wildcard για το Objetivo Eurovision. Ανακοινώθηκαν οι υπόλοιποι υποψήφιοι

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο το διαδικτυακό σόου Eurocasting , όπου τρεις καλλιτέχνες διαγωνίστηκαν για την wildcard που θα τους οδηγούσε στον εθνικό τελικό της Ισπανίας. Έτσι λοιπόν έπειτα από την ψηφοφορία του κοινού, εντός και εκτός της χώρας, αποφασίστηκε να πάει στον τελικό η LeKLein  με το τραγούδι “Ouch!!”

Καλεσμένοι της βραδιάς ήταν οι Azúcar Moreno (Ισπανία 1990) και ο νεαρός τραγουδιστής David Rees. Κατά τη διάρκεια του σόου ανακοινώθηκαν και οι υπόλοιποι καλλιτέχνες του τελικού που θα πραγματοποιηθεί τον επόμενο μήνα στη Μαδρίτη. Έτσι μαζί με τη LeKLein οι υπόλοιποι υποψήφιοι που θα διεκδικήσουν την εκπροσώπηση της Ισπανίας στη Eurovision 2017 είναι:

Mario Jefferson Spin My Head
Maika Momento crítico(Critical moment)
Mirela Contigo(With you)
Manel Navarro Do It for Your Lover
Paula Rojo Lo que nunca fue(What it never was)

Η Mirela είναι το πιο γνωστό όνομα από τους υποψηφίους αφού ήδη το έχει επιχειρήσει στο παρελθόν τρεις φορές (2007-2008 και 2009). Στους δημιουργούς της συμμετοχής της ξεχωρίζει ο Tony Sánchez-Ohlsson, που θα μπορούσε κανείς να πει πως είναι το άλτερ έγκο του Thomas G:Son, αφού μαζί έχουν γράψει ουκ ολίγες συμμετοχές για την Ισπανία,  I love you mi vida (2007), Quédate Conmigo (2012) και Amanecer (2015).

Η Maika προσπάθησε επίσης να φθάσει στη σκηνή της Eurovision μέσω της Ελβετίας, όπου όμως έφθασε μέχρι τους προκριματικούς.

Ο Manel και η Paula έγιναν γνωστοί μέσω της συμμετοχής τους στο The Voice της Ισπανίας, όπως και ο Mario που αναδείχθηκε επίσης από μουσικό τάλεντ σόου.

Στο παρακάτω βίντεο δείτε το νικητήριο τραγούδι του Eurocasting:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.