Ελλάδα: Με τον Victor Vernicos και το “What They Say” στο Λίβερπουλ

Ελλάδα: Με τον Victor Vernicos και το “What They Say” στο Λίβερπουλ

Πριν από λίγο ανακοινώθηκε από το κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ 1 πως ο Victor Vernicos θα είναι ο εκπρόσωπος της Ελλάδας στον 67ο διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision που θα πραγματοποιηθεί στο Λίβερπουλ του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ο Βίκτωρας Βερνίκος ήταν καλεσμένος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ με παρουσιαστή τον Γιώργο Κουβαρά. Ο Βίκτωρας αφού ανέφερε κάποια στοιχεία για τις μέχρι τώρα μουσικές του σπουδές μίλησε για το τραγούδι του το οποίο το έγραψε και έκανε την παραγωγή μόνος του. Ανέφερε πως το τραγούδι του “What they say” είναι μια φεστιβαλική και συναισθηματική μπαλάντα που συνδυάζει πολλά μουσικά είδη, ενώ έγραψε το τραγούδι την πρώτη φορά που έζησε στην ζωή του άγχος.

Δεν έγινε γνωστό ακόμη το πότε θα ακούσουμε ολοκληρωμένη την Ελληνική συμμετοχή, πάντως λίγες ημέρες νωρίτερα είχε διαρρεύσει ένα μικρό απόσπασμα του “What They Say”.

https://www.youtube.com/watch?v=KT9hryV2xeY

Αξίζει να σημειωθεί πως ο μόλις 16χρονος Victor Vernicos είναι ο νεαρότερος σε ηλικία εκπρόσωπος της Ελλάδας στην Eurovision από το 1974 μέχρι και σήμερα, το ρεκόρ αυτό το κατείχε η Στεφανία. Aπό την πολύ μικρή ηλικία των 4 ετών ασχολήθηκε με τη μουσική. Στα 8 χρόνια του έκανε μαθήματα φωνητικής και στα 10 μαθήματα κιθάρας, ενώ όταν ήταν 13 ετών παρακολούθησε σεμινάρια μουσικής τεχνολογίας. Η ικανότητά του είναι ξεχωριστή καθώς γράφει μόνος του τραγούδια. Το 2022 κυκλοφόρησε το πρώτο του τραγούδι με τίτλο Fake Club, στο οποίο έγραψε μουσική, στίχους αλλά έκανε και την παραγωγή μόνος του. Αυτό τον καιρό κάνει μαθήματα φωνητικής με vocal coach την Chryssanthemis και μαθήματα performance με τη μοναδική Νίνα Λοτσάρη

Ως INFE Greece δεν έχουμε παρά να ευχηθούμε στον Βίκτωρα καλή επιτυχία στον Βίκτωρα και να φέρει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα για την Ελλάδα στο Λίβερπουλ.

5 σκέψεις για το “Ελλάδα: Με τον Victor Vernicos και το “What They Say” στο Λίβερπουλ

  1. Δεν ξέρω εάν θα μου αρέσει το τραγούδι, αλλά χαίρομαι που μετά από τόσα χρόνια, από το 2014, στέλνουμε επιτέλους και έναν άντρα στη Eurovision!

  2. Καλή επιτυχία! Ανάμεσα στην τελική τριάδα, μουφάνηκε η καλύτερη δυνατή επιλογή.. καλά μεταξύ μας το ντουέτο ίσως δεν έπρεπε καν να είναι στην τριάδα.. όμως από τις διαρροές και παρότι ήταν πολύ κακήη ποιότητα του ήχου, φαινόταν ότι κρύβεται κάτι αξιόλογο. Αυτό το παιδί έχει κάτι, θα πάει καλά! Το ευχόμαστε! Επίσης έχω πολύ μεγάλη χαράπου σταμάτησε αυτό το σερί μετις συνεχείς εκπροσωπήσεις από τη διασπορά και, που επιτέλους, μετά από χρόνια, στέλνουμε άντρα καλλιτέχνη! Πολύ καλήεπιτυχία στο αγόρι μας! Τον πιστεύω!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.