Ελλάδα: Καλομοίρα και Mohombi ετοιμάζουν τα υποψήφια τραγούδια της καλλιτέχνιδας για την Eurovision

Ελλάδα: Καλομοίρα και Mohombi ετοιμάζουν τα υποψήφια τραγούδια της καλλιτέχνιδας για την Eurovision

Στο στούντιο βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες η υποψήφια για την εκπροσώπηση της Ελλάδος Καλομοίρα μαζί με την ομάδα της.

 

Μάλιστα στην παραπάνω φωτογραφία βλέπουμε την Καλομοίρα με τους συνθέτες – στιχουργούς των υποψηφίων τραγουδιών. Στην φωτογραφία ξεχωρίζουμε την Καλομοίρα αλλά κι έναν παλιό γνώριμο… Τον Mohombi.

Ο Mohombi είναι πασίγνωστος στην Σουηδία κι όχι μόνο. Το 2011 το Ελληνικό κοινό τον γνώρισε μέσα από τις μεγάλες του επιτυχίες «Bumpy Ride» & «Coconut Tree». Ο γνωστός τραγουδιστής, χορευτής, μουσικός και στιχουργός έχει συμμετάσχει και στο Melodifestivalen (Εθνικός Τελικός Σουηδίας) δύο φορές. Το 2019 με το τραγούδι «Hello» κατακτώντας την 5η θέση και το 2020 με το τραγούδι «Winners» κατακτώντας την 12η θέση.

Σύμφωνα με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ πληροφορίες του escnewsgrcy και τα τρία υποψήφια τραγούδια θα φέρουν την υπογραφή της Καλομοίρας, του Mohombi, του Louka Loules και του Ari Büllent.

Πηγή: escnewsgrcy

Μία σκέψη στο “Ελλάδα: Καλομοίρα και Mohombi ετοιμάζουν τα υποψήφια τραγούδια της καλλιτέχνιδας για την Eurovision

  1. Ολα τα ονοματα που κατεθεσαν και θα καταθέσουν ειναι μικρα και δεδομένης της κρισης στη μουσική βιομηχανία, θα συμμετείχαν σαν τρελοί όλοι τους σε ελληνικό τελικό με ψηφοφορία κοινού. Είτε ο τελικός είχε 5 υποψηφίους είτε είχε 15.

    Ας κάνει η ΕΡΤ έναν απλό αλλά αξιοπρεπή τελικο (σαν παραγωγή) όπως αυτός του 2010 και να δείτε τι τέλειες συμμετοχές θα είχαμε. Και όχι με αυτό τον τρόπο δηλαδη με τόσο πιεστικά χρονικά πλαίσια και όχι με αυτους τους περιορισμούς που μόνο εταιριες πρέπει να καταθέσουν και μάλιστα μεσα σε ενα μηνα να εχουν βρει και τραγουδι και να το εχουν κανει και καλη παραγωγη και να εχουν βρει και παραγωγο και χορογραφο και πλανο προωθησης κτλ ….Λες και δεν μπορουσε η ερτ να αφησει την προθεσμία μέχρι τέλος Οκτωβριου…Κάτι θα πάθαινε αν η Ερτ διάλεγε τον εκπροσωπο και το τραγουδι μεσα σε λίγες μέρες το Νοέμβριο.

    Πάμε τώρα στην περίεργη προώθηση στο γιο του Πάριου που μας έχουν πρήξει. Εχουμε να κάνουμε με ενα παιδάκι που εβγαλε 3 τραγουδάκια κατά τη διαρκεια της πανδημίας και ξαφνικά θέλει και γιουροβίζιον. Για χαλαρώστε λιγάκι. Φωνή έχει αδιαφορη, για εμφάνιση να μη μιλήσω γιατί είναι προφανές ότι έχει μία απο τις πιο αντι-τηλεοπτικές φάτσες που έχουμε δει ποτε. Ναι δεν θα τον κρίνουμε που δεν είναι όμορφος όμως σε ένα τηλεοπτικό σόου, για να πας πολύ καλά με τέτοια αντιτηλεοπτική φάτσα πρέπει να έχεις το άσμα του αιώνα και δεν νομίζω ότι ο 25 χρονος φίλος του και συνθέτης που του έγραψε το υποψήφιο κομμάτι να έχει γράψει κάτι τόσο ανεπανάληπτο. Μένει όμως να το δούμε. Πάντως η Ελλάδα με ποιοτικές και εναλλακτικές μπαλαντες δεν πάει καλά. Και γενικα δεν πάει καλά με μπαλάντες. Το είδαμε και το 2018 και το ειδαμε και το 2019 και το ειδαμε και όποτε στείλαμε μπαλαντες (συμπεριλαμβανομένου και του 2003). Αλλωστε ειναι τελειως λαθος χρονικου να στειλουμε μια και καλά μπαλάντα με άποψη μετά τις απανωτές μπαλαντες αυτους του είδους που πήγαν τα τελευταία χρόνια στη Γιουροβίζιον (σσ μιλάω και για πέρσι αλλά και για τις χρονιές απο 2016 και μετά).

    Επίσης ας σταματήσει αυτό το ”είναι όμως ο γιος του Πάριου”. Ετσι ελεγαν καποιοι και για την κορη του Τερζη ότι επειδή είναι κορη ενός θρύλου θα σκίσει και τα είδαμε τα χαίρια της.

    Από τις άλλες υποψηφιότητες, καμία δεν με ενθουσιάζει αλλά πιστεύω ότι το εισιτήριο της εκπροσώπησης ανήκει στην Καλομοίρα δικαιωματικά (και με βάση τα στοιχεία που έχουμε τώρα που δεν έχουμε ακούσει τα τραγούδια). Δεν με τρελαίνει και ούτε ειναι το στιλ μου αλλά τα αντικειμενικά γεγονότα λένε ότι ειναι η μοναδική εκπρόσωπος της ελλάδας που έφερε τριάδα (και κέρδισε και τον ημιτελικό της με Ρωσία μέσα) και δεν της έγινε μεταγενέστερα ανάθεση. Η μοναδική. Επιπλέον, είναι 36 ετών που σημαίνει ότι είτε θα πάει τώρα είτε ποτέ. Οριακά είναι για φέτος που ακόμα διατηρείται νέα και κεφάτη. Ακόμα, φέτος τα φωνητικά είναι προηχογραφημένα οπότε δεν θα έχουμε προβλημα με τα φωνητικά της καλομοιρας (σσ αλλωστε δεν ειχαμε ουτε το 2008). Τελος αλλά εξισου σημαντικό, διαβαζω πιο πάνω οτι η καλομοιρα έκανε πανέξυπνη συνεργασία, στα τραγούδια που θα καταθέσει στην ΕΡΤ, με μεγαλο όνομα στη Σουηδια και λογω αυτου του Σουηδού συνθέτη (αν παει με κομμάτι του) θα τη δουν με άλλο μάτι στη Σκανδιναβία και ειδικά οι επιτροπές. Επιτέλους η ελλαδα να κάνει μια μίνι συμμαχία με Σουηδία γιατί σαν χώρα δεν έχουμε κάνει καθόλου κονε με τους Σκανδιναβούς στο διαγωνισμό ενώ ξερουμε οτι ο διαγωνισμος κινειται κυριως απο Σκανδιναβούς. Με βαση τα γεγονότα που έχουμε τώρα είναι ξεκάθαρο ότι η Καλομοίρα πρέπει να πάει. Ο γιος του πάριου και όλα τα φυντανάκια που ξεπήδησαν τώρα και νομίζουν ότι μπορουν να σταθούν σε σόου που βλέπει 200 εκατομ. κόσμος να κανουν υπομονή για το μελλον. Και αρκετά με τις αναθέσεις. Είναι απαράδεκτη η πρακτική της Ερτ να κάνει αναθέσεις σε ονόματα τέτοιου βεληνεκούς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.