Ελλάδα: Κάποιοι έχουν δυσαρεστηθεί με τη σκέψη της ΕΡΤ για εθνικό τελικό

Ελλάδα: Κάποιοι έχουν δυσαρεστηθεί με τη σκέψη της ΕΡΤ για εθνικό τελικό

Εδώ και λίγες μέρες έχει γίνει γνωστό πως η ΕΡΤ κάνει σκέψεις για την πραγματοποίηση ενός εθνικού τελικού για τη συμμετοχή μας στη Eurovision 2022, μιας και τα τραγούδια που έχει λάβει για τον διαγωνισμό είναι αξιόλογα.

Σύμφωνα όμως με το newsit.gr και τον Γρηγόρη Μελά, κάποιοι δεν αφήνουν της ΕΡΤ να κάνει τη δουλειά της. Στελέχη στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής σκέφτηκαν να εκμεταλλευθούν, με την καλή έννοια, το προϊόν της Eurovision διοργανώνοντας ελληνικό τελικό όπου θα αποφασιστεί ποιο τραγούδι θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας.

Κάποιες εταιρείες και καλλιτέχνες, ωστόσο, δυσαρεστήθηκαν με αυτή τη σκέψη και άρχισαν τα τηλέφωνα, υποστηρίζοντας πως η επιλογή με τη συμμετοχή του τηλεοπτικού κοινού μπορεί να μην είναι αντικειμενική. Κατά τη γνώμη τους δηλαδή μόνο η επιλογή από ειδική επιτροπή θα είναι πιο αντικειμενική.

Εσείς τι πιστεύετε; Θα θέλατε να διεξαχθεί εθνικός τελικός ή όχι;

6 σκέψεις για το “Ελλάδα: Κάποιοι έχουν δυσαρεστηθεί με τη σκέψη της ΕΡΤ για εθνικό τελικό

  1. Φυσικά και θελουμε εναν εθνικό τελικό!! Μας έχει λείψει όλα αυτα τα χρόνια! Αυτά που λένε ότι το κοινό δεν είναι αντικειμενικό δεν ισχύουν (ας δώσει η ΕΡΤ και μικρότερο ποσοστό στο κοινό για να κρίνει το αποτέλεσμα, εν τελεί). Στην τελική στην Eurovision θα κριθούν και από το κοινό οι καλλιτέχνες όποτε αν θέλουν να πάνε και πιστεύουν στην συμμετοχή-πρόταση τους δεν πρέπει να τους φοβίζει η συμμετοχή του κοινού! Παιδιά, εσεις που ανήκετε στα σωματεια και έχει διαφορετική βαρύτητα ο λόγος σας, δείξτε στην ΕΡΤ ότι ο εθνικός τελικός είναι μια πολύ καλή επιλογή για φέτος… Με τέτοιες συμμετοχές και με διαφορετική αντιμετώπιση από την ΕΡΤ, θα ήταν φανταστικό να γίνει ένας ελληνικός τελικός που θα προσελκύσει το ενδιαφέρον του κόσμου προσφέροντας και και επιπλέον τηλεθέαση στην ΕΡΤ εκτός των 3 βραδιών του διαγωνισμού. Ήρθε ο καιρός η ΕΡΤ να εκμεταλλευτεί το προϊόν της στο έπακρον όποτε ας την αφήσουμε να το κάνει και ας την στηρίξουμε.

  2. Ειναι κρίμα πραγματικά να μη γίνει ενας εθνικός τελικός. Η ερτ φέτος έχει αλλάξει για τα καλα το προφίλ της και έχει μετατραπεί επιτέλους σε μια αξιοπρεπεστατη κρατική τηλεόραση με κατάπληκτο προϊόν. Κάλλιστα θα μπορούσε να διοργάνωση μια βραδιά εθνικού τελικούς μακριά από τα κιτς σοου του παρελθόντος για να φύγει και η ρετσινιά από το διαγωνισμό. Η γιουροβιζιον έχει αλλάξει προς το καλύτερο όπως και η προσέγγιση της ερτ στο διαγωνισμό και αυτό μας αρέσει. Τόσες χώρες διοργανώνουν πανέμορφες βραδιές (σκανδιναβικες, βαλτικες ακόμα και βαλκανικες) γιατί όχι και εμείς!

  3. προς αντιπαλο σάιτ που σβήνει μονίμως τα σχόλια που τολμάμε να γράψουμε ΥΠΕΡ της διενεργειας δημοκρατικής διαδικασίας ελληνικού τελικού και με αφορμή τις τελευταίες δηλώσεις Χριστοφόρου οτι θέλει ελληνικό τελικο:
    ”Κανατε ολοκληρο παραμυθι οτι και καλα ο χριστοφορου δεν θελει εθνικο τελικο απλα και μονο επειδη το μυαλό σας ετσι ερμηνευσε τη δηλωση του οτι ”κατεθεσα και ειπα στην εταιρια μου να με ενημερωσει”. Οπως θελετε διαστρεβλωνετε την ειδηση. Ο χριστοφορου εκανε μια συντομη δηλωση ΤΟΤΕ γιατι απλα δεν ηθελε να δειξει οτι καιγεται να ξαναπαει διοτι εχει παει τοσες φορες και διοτι ΤΟΤΕ η ερτ τους ελεγε οτι παμε μαλλον σε εσωτερικη επιλογη. ΤΩΡΑ που η Ερτ το σκεφτεται για εθνικο τελικο, ο ανθρωπος ειπε το αυτονοητο οτι δηλαδη ΠΡΕΠΕΙ να γινει τελικος γιατι ΠΡΕΠΕΙ το κοινο να δει και να κρινει αυτες τις συμμετοχες Live. Οσο και να διαστρεβλωνετε τα πραγματα και να υποθετετε πραγματα για να πουσάρετε τη συμμετοχη που προτιμάτε, απλα να σας πω οτι ΜΟΝΟ η συμμετοχη που στηρίζετε εσεις ΔΕΝ θελει εθνικο τελικο. Και ολοι ξερουμε οτι η συμμετοχη αυτη εχει στα χερια της μια μετριοτατη μπαλαντα που δεν ειναι καν στα 5 καλυτερα τραγουδια που ελαβε η ερτ. Δεν μας ενδιαφερει η εν λογω συμμετοχη (που αλλωστε εχει μηδαμινή πειρα και εκτοπισμα στη σκηνη). Ολοι οι αλλοι καλλιτεχνες θελουν τελικο για να τους κρίνει ο κόσμος αντικειμενικά (άλλωστε κανεις δεν ειναι η ονοματαρα για να εχει προβαδισμα λογω φημης) και όχι επιτροπες 5 ατομων που με αδιαφανεις, περιεργες και αγνωστες διαδικασιες επιλέγουν το πιο δήθεν και αδιαφορο κομμάτι που ενδεχομένως προερχεται απο την ομαδα με την οποια εχουν και τους πιο στενους συναισθηματικους δεσμους. Τις ειδαμε τις επιτροπες της ΕΡΤ που το 2001 ηθελαν να στειλουν την Κέη Κόνορς και το 2010 ηθελαν να στείλουν τον Καραδήμο”.

  4. Καθόλου αντικειμενικό το να γίνει τελικός. πχ ο Χριστοφόρου που τρελλάθηκε στα λεφτά τον τελευταίο χρόνο έχει δύναμη να πληρώσει τηλεφωνα για να κερδίσει σε αντιθεση με τα νεα παιδια που τώρα αρχίζουν την καριέρα τους και δεν εχουν την οικονομική δυνατότητα να το στηρίξουν οικονομικά.
    Καλύτερη λύση η ανάθεση.

  5. Ξιδάκι σε όσους έχουν δυσαρεστηθεί. Ο εθνικός τελικός (και τα μπάχαλα που τον συνοδεύουν) αποτελεί πρώτης τάξεως διαφήμιση και για την ΕΡΤ και για τους καλλιτέχνες. Φτάνει πια με τις αναθέσεις από και προς συγκεκριμένα κυκλώματα που λυμαίνονται τον χώρο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.