Ελλάδα: Η πρόβα της Κατερίνας Ντούσκα με τις κοπέλες των φωνητικών

Ελλάδα: Η πρόβα της Κατερίνας Ντούσκα με τις κοπέλες των φωνητικών

Οι εντατικές πρόβες της Κατερίνας Ντούσκα και οι προετοιμασίες της Ελληνικής αποστολής για μια άρτια παρουσία της Ελληνικής συμμετοχής “Better Love” στην σκηνή του Expo Tel Aviv συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς.

Η Κατερίνα Ντούσκα μάλιστα ανέβασε στον λογαριασμό της στο instagram ένα απόσπασμα 30 δευτερολέπτων από την πρόβα του Better Love μαζί με τις 3 κοπέλες που θα την συνοδεύσουν στα φωνητικά, την  Ευγενία Λιάκου, την Ελένη Ποζατζίδου και την Ερασμία Μαρκίδη.

https://www.youtube.com/watch?v=OObMfmX7iR8

Και οι 3 κοπέλες των φωνητικών είναι  μέλη του γυναικείου φωνητικού συγκροτήματος  Fonέs, μέλος του οποίου είναι και η δημοφιλής τραγουδίστρια Μαρίνα Σάττι. Οι δύο από τις 3 κοπέλες μάλιστα, η Ευγενία Λιάκου και η Ερασμία Μαρκίδη θα ανέβουν για δεύτερη φορά στην σκηνή της Eurovision, καθώς συμμετείχαν στα φωνητικά της Ελληνικής συμμετοχής το 2017, This is love με την Demy.

Η Ευγενία Λιάκου έχει λάβει μέρος σε αρκετά musical όπως τα West Side Story, Sweet Charity και Nine. Η Ελένη Ποζατζίδου έχει συνεργαστεί με αρκετά σημαντικούς καλλιτέχνες όπως τον Φοίβο Δεληβοριά, ενώ Ερασμία Μαρκίδη έχει συμμετάσχει σε αρκετές μεταγλωττίσεις ταινιών της Disney.

  

 

 

Θυμίζουμε ότι αύριο το Σάββατο 13 Απριλίου η Κατερίνα Ντούσκα θα δώσει το παρόν στο πάρτι του INFE Greece προς τιμήν της Ελληνικής αποστολής, στο Wave Athens Gazi ενώ την επόμενη εβδομάδα θα ταξιδέψει στην πρωτεύουσα της Ισπανίας, Μαδρίτη, στις 19 & 20 Απριλίου για το pre-partyES. Η Κατερίνα θα διαγωνιστεί με τα χρώματα της Ελλάδας στον πρώτο ημιτελικό στις 14 Μαΐου όπου θα εμφανιστεί στην 16η θέση.

 

16 σκέψεις για το “Ελλάδα: Η πρόβα της Κατερίνας Ντούσκα με τις κοπέλες των φωνητικών

  1. Μετά το λαηβ της Ντούσκα στο Άμστερνταμ από 7η θέση η Ελλάδα έπεσε στην 9η στα στοιχήματα. Μας έφαγε και η Μάλτα. Το θέμα με τη δικιά μας είναι η απειρία και το άγχος της. Σε χαλαρούς ρυθμούς πρόβας Εδώ επί ελληνικού εδάφους μια χαρά το λέει. Όταν πάει όμως Σε ένα μεγάλο ηβεντ μπορεί πάλι να αγχωθεί και να τραγουδήσει όλο το κομμάτι σε άλλο τόνο και να ακούγεται φάλτσα. Και όχι δεν ήταν κρυωμένη, το καταλάβαμε όλοι τώρα αφού είδαμε τις συνεντεύξεις που έδινε στο Άμστερνταμ και μια χαρά τραγούδαγε στα μικρόφωνα των δημοσιογράφων. Άλλωστε η Ντούσκα ήδη από την επόμενη μέρα που ήρθε από Άμστερνταμ, ανέβαιναν βιντεάκια από ερασιτεχνικές πρόβες της εδώ Ελλάδα όπου μια χαρά το λέει. Εκτός αν το κρύωμα πέρασε μαγικά με το που κατέβηκε από τη σκηνή του eurovision in concert στο Άμστερνταμ. Το θέμα δεν είναι να την κρίνουμε γιατί κακία δεν έχει κανένας μας πιστεύω. Όλοι θέλουμε επιτέλους να πάμε καλά.

    Όμως πραγματικά ας σκεφτεί ένας λογικός άνθρωπος εκεί στην ΕΡΤ ότι όλο αυτό το στρες και το οικονομικό έξοδο ΔΕΝ μας χρειάζεται, όταν πηγαίνουμε με ανάθεση: στέλνουμε έναν άγνωστο που δεν προσελκύει ούτε χορηγούς αλλά ούτε το ενδιαφέρον του κοινού. Και αναγκαζόμαστε για να πάρει λίγο εμπειρία και “έκθεση” αυτός ο άγνωστος (σήμερα τη λένε Ντούσκα, αύριο μπορεί να τον λένε παπαχαραλαμπιδη κτλ κτλ) να χρεωνομαστε τσάμπα λεφτά και να τον στέλνει η ΕΡΤ σε διάφορα πάρτι σε μαδριτες, Άμστερνταμ κτλ. Με λίγα λόγια: παραπάνω έξοδα, αδιαφορία από το κοινό, τηλεθέαση πολύ πιο μέτρια από τον αναγνωρισμένο και αγαπητό στο κοινό καλλιτέχνη, αμφίβολο αποτέλεσμα και μεγαλύτερη ανασφάλεια.

    Αν επιλεγαμε ανάθεση στις Μέλισσες, η ΕΡΤ θα είχε μεγαλύτερο ΣΥΝΟΛΙΚΟ οικονομικό όφελος( χορηγοί πολλοί, τρελή τηλεθέαση και ενδιαφέρον) και σίγουρη επιτυχία.

    Όχι άλλες αναθέσεις σε άπειρους καλλιτέχνες, πραγματικά έχει κουράσει αυτή η κατάσταση. Αν έχουν αξία οι αγνωστοι και απειροι και τα νεα “ταλεντα”, ας διαγωνίζονται σε αξιοπρεπείς ελληνικούς τελικούς των δέκα ατόμων (έχει υποχρέωση η ΕΡΤ να τους παράξει και με νορμάλ-Καλά στάνταρτς) και ας πάνε στη Γιουροβίζιον με το σπαθί τους.

    1. Σέβομαι την άποψη σου γύρω από την ανάθεση αν και διαφωνώ μιας και δεν είναι εγγύηση. Η κριτική όμως πρέπει να γίνεται με δεδομένα. Σε ποιες συνεντεύξεις τραγουδάγε η Κατερίνα ποια τα βίντεο με τις πρόβες αμέσως μετά το Άμστερνταμ; Αν τα έχεις βρει ανέφερε τα γιατί εγώ δεν έχω δει τπτ τέτοιο. Το ότι μιλαγε σε συνεντευξεις δεν είναι το ίδιο με το να τραγουδάς νομίζω αυτή τη διαφορά την αντιλαμβανομαστε στην περίπτωση που κάποιος είναι κρυωμενος. Στο τέλος η Κατερίνα δεν είναι περισσότερο η λιγότερο Απειρη από τις μέλισσες που λες πχ. Στο εξωτερικό έχει συμμετάσχει σε φεστιβάλ με αρκετές χιλιάδες κόσμου αλλά μάλλον το αγνοείς.

      1. Έχεις απόλυτο δίκιο αστούς μωρέ να κράζουν δε πειράζει ότι και να δουν θα το κράξουν δε πειραζει θα τουε δουμε μετά την εμφάνιση στη Μαδρίτη!!

    2. Δεν θέλω να σε προσβάλω, αλλά ακούγεσαι σαν κακιά πεθερά που της φταίει μέχρι κ το ότι αναπνέει τον ίδιο αέρα με τη νύφη της. Χαλάρωσε κι απόλαυσε τον διαγωνισμό όσο μπορείς κ αν μπορείς 😉

    1. Ναι έτσι μια χαρά τραγούδησε η μουσική όμως του τραγουδιού είναι 5 τόνους ψηλότερη πως να τραγουδήσεις αν είσαι κρυωμένος 5 τόνους ψηλότερη από ότι μπορείς??

      1. Το έχουμε καταλάβει ότι είσαι φαν της Ντούσκα. Έλεος πραγματικά. Σταματήστε να σπαμάρεται συνεχώς ότι οι Ντούσκα είναι άρρωστη σε ελληνικά σε ξένα site και στο you tube γιατί κουράζεται. Μέχρι και βίντεο φτιάξανε κάποιοι για αυτό. Κάθε χρόνο τα ίδια. Α και σταματήστε επιτέλους να ζητάτε άρθρα για την ελληνική συμμετοχή κάθε φορά που η Ντούσκα ανεβάζει αποσπάσματα πέντε και δέκα δευτερολέπτων από πρόβες σε ΑΣΧΕΤΑ ΑΡΘΡΑ γιατί φαίνεστε τουλάχιστον απελπισμένοι. Κάθε χρόνο τα site τ;yπου wiwibloggs και escunited γεμίζουν με Έλληνες, Άρμένιους, Ισπανούς , Γεωργιανούς φανς του διαγωνισμού που κυριαρχούν τα polls, υποστηρίζουν τη συμμετοχή τους μέχρι αηδίας, κατακεραυνώνουν όσους έχουν αντίθετη άποψη. Ακόμα θυμάμαι την περίπτωση της Demy όπου fanς της την πρώτη ήμερα των προβών είχαν εξαπλωθεί σαν χείμαρρος στο chat του escunited σπαμάροντας συνεχώς το όνομα της μισή ώρα πριν την πρόβα της κάτι το οποίο δημιούργησε αντιδράσεις από άλλους fans αφού εκείνη τη στιγμή είχε πρόβα η Φιλανδία. Και φυσικά οι Πασιονάρες Έλληνες fans και fanς της Ντέμυ τον χαβά τους. Φυσικά και 2 χρόνια μετά πολλοί δεν έβαλαν μυαλό. Α μην πω για την κλασσική φετινή καραμέλα περί υποστήριξης της Κύπρου πολλών εδώ μέσα που δεν αφήνουν τους αρθρογράφους να κάνουν την δουλειά τους. Πραγματικά κάνετε σαν 15χρονα. Α και κάτι ακόμα αν σε κάποιους δεν αρέσουν οι ελληνικές συμμετοχές κάθε χρόνο είναι δεκτό και η κάθε κριτική δεκτή αρκεί να μην χαρακτηρίζουν τους καλλιτέχνες με διάφορους χαρακτηρισμούς. Ακόμα δεν μπορώ να χωνέψω τα εμετικά σχόλια τύπου <> η κάτι άλλα τύπου <> και αλλά τέτοια εμετικά σχόλια από φανς της κουλτούρας .. Τώρα αν ο άλλος λέει πιστεύω πως η Ντούσκα δεν είναι άρρωστη η ότι δεν στάθηκε στην σκηνή του Άμστερνταμ λόγω απειρίας καλά κάνει και το λέει, καθώς είναι μία απλή κριτική στα όρια του επιτρεπόμενου, χωρίς βρισιές κρατώντας το επίπεδο και καλό είναι κάποιοι να σέβεστε τις γνώμες.

        1. αναφέρομαι σε κάποια σχόλια πολλών που προσέβαλλαν την ηθική κάποιων τραγουδιστριών όπως της Παπαρίζου και της Φουρέιρα και για τον τρόπο που κάνουν καριέρα

    2. Μα υπάρχει κανένας σοβαρός άνθρωπος που να πιστεύει πως ήταν κρυωμένη; Νομίζω ότι αυτό που με ενοχλεί περισσότερο στην όλη υπόθεση είναι ότι είχε τη δικαιολογία στην τσέπη. Φυσικά όπως βλέπουμε και στο βίντεο δεν έχει καμία σχέση το να τραγουδάς μια φράση στο χαλαρό με το να τραγουδάς ολόκληρο το τραγούδι μπροστά σε εκατομμύρια κόσμο.

      1. Γιατί να πιστεύουμε ότι δεν ήταν αφού το βλέπουμε και το ακουμε από την εμφάνιση είναι φως φανάρι μάλλον εσείς δε θέλετε να το δείτε

  2. Έχω ξαναγράψει ότι δεν είναι ένα τραγούδι που θα αγόραζα.
    Στο βίντεο, είναι πολύ ωραία. Καλή συνεργασία έχουν τα κορίτσια.
    Καλή συνέχεια εύχομαι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.