Ελλάδα: Η εκρηκτική εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στην σκηνή του Athens Pride 2019

Ελλάδα: Η εκρηκτική εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στην σκηνή του Athens Pride 2019

Η Αθήνα γιόρτασε χθες στους δρόμους ακολουθώντας το φετινό σύνθημα του Athens Pride 2019 “Ο δρόμος έχει την δική μας ιστορία”. Το Athens Pride στόλισε το κέντρο της Αθήνας στα χρώματα του ουράνιου τόξου ενώ η μαζική παρουσία του κόσμου (πάνω από 70.000 κόσμο) κατέστησε την διοργάνωση ως την πιο επιτυχημένη των τελευταίων ετών. Λίγο μετά τις 7 το απόγευμα ξεκίνησε η πορεία “Περηφάνιας” που πλαισιώθηκε από ήχους τυμπάνων και άρματα.

pride7

Η συναυλία μετά την παρέλαση

Μετά την παρέλαση Υπερηφάνειας, τη σκυτάλη της εκδήλωσης πήρε η Ελένη Φουρέιρα η οποία εμφανίστηκε μαζί με άλλους γνωστούς καλλιτέχνες στη σκηνή του Pride στο Σύνταγμα. Η Βασίλισσα της ποπ, που έχει δώσει το παρών σε αρκετά Pride δρώμενα ανα την Ευρώπη έστειλε για ακόμα μία φορά μέσω της μουσικής της ένα δυνατό μήνυμα για την ισότητα και την αγάπη.

Η Ελένη Φουρέιρα εμφανίστηκε για δεύτερη φορά στο Pride, έδωσε μια εκρηκτική παράσταση ενώπιον μιας κατάμεστης πλατείας Συντάγματος και έδωσε ρυθμό στην βραδιά ξεσηκώνοντας το πλήθος με μεγάλες επιτυχίες της, μεταξύ των οποίων το «Fuego», τραγούδια από το πρώτο της ξενόγλωσσο EP «Gypsy Woman», που κυκλοφόρησε πρόσφατα από την Panik Records, όπως το «El Ritmo Psicodelico», ξένα hits και εντυπωσιακά χορευτικά.

Πάρτε μια γεύση από την εκρηκτική παρουσία της Ελένη στο χτεσινό Athens Pride 2019:

H Ελένη ερμηνεύει επί σκηνής το “Fuego”

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Fire on stage 🔥🔥 @foureira #foureira #foureiralove

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη foureira_.love (@foureira_.love) στις

Εδώ η ελληνίδα καλλιτέχνιδα στο νέο της τραγούδι “El Ritmo Psicodelico

Η Ελένη σε διεθνείς μεγάλες επιτυχίες :

 

Ο ενθουσιασμός του κόσμου εμφανής σε όλες τις ερμηνείες της Φουρέιρα:

Με την εμφάνισή της στο Athens Pride 2019, άλλα και σε άλλα Pride events ανά την Ευρώπη, η Ελένη Φουρέιρα θα συνεχίσει ένα γεμάτο πρόγραμμα περιοδιών στο οποίο οι περισσότερες εμφανίσεις είναι sold out.

2 σκέψεις για το “Ελλάδα: Η εκρηκτική εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στην σκηνή του Athens Pride 2019

  1. Aν η Ελλάδα η η Κύπρος θέλουν να κερδίσουν στο κοντινό μέλλον το διαγωνισμό πρέπει να στείλουν τη Φουρέιρα. Το 2018 έφτασε μια ανάσα πριν τη νίκη,τώρα κάνοντας πλέον πανευρωπαϊκή επιτυχία και με τη καριέρα της να είναι στο αποκορύφωμα της,νομίζω ότι σχετικά εύκολα θα μπορούσε να κερδίσει το διαγωνισμό. Στη βραση κολλάει το σίδερο που λένε….(βλ. Dima Bilan)

  2. Το 2021 να πάει με την Ελλάδα η Φουρειρα, όχι το 2020 νομίζω!

    Με απευθείας ανάθεση, και αυτή και η ομάδα της, ξέρουν τι πρέπει να κάνουν!

    Η ΕΡΤ έπρεπε να την είχε στείλει από χρόνια όπως και την Τamta με το Unloved! Για το 2020…δεν ξέρω! Κατι χορευτικό, ξένο, ελληνικό, ενθικ…δεν ξέρω πραγματικά!
    2 συνεχόμενες χρονιές στείλαμε κάτι εντελώς διαφορετικό από ο,τι συνήθως και αποτύχαμε! Τουλάχιστον ρισκάραμε!

    Είμαι πολύ περίεργος και τι θα στείλει η Κύπρος!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.