Ελλάδα: Δεν θα παρευρεθεί στην συνάντηση των αποστολών!

Ελλάδα: Δεν θα παρευρεθεί στην συνάντηση των αποστολών!

Σύμφωνα με το EurovisionFun.com σε επικοινωνία που είχε με την διευθύντρια των διεθνών σχέσεων της ελληνικής δημόσιας τηλεόρασης και αρχηγός της ελληνικής αποστολής στον διαγωνισμό κα Κουφοπούλου, έγινε γνωστό πως ούτε η ΕΡΤ θα παρευρεθεί τελικά στην συνάντηση των αρχηγών αποστολών.

Διαβάστε τις δηλώσεις της κα Κουφοπούλου:

Δεδομένων των συνθηκών και για λόγους προφύλαξης αποφασίσαμε να μην πάμε στο Ρότερνταμ. Είμαστε σε επικοινωνία με τη διοργάνωση για το πώς θα γίνει η “Συνάντηση” και η επικοινωνία μας μαζί τους.

 

 

Μαρία Κουφοπούλου, αρχηγός ελληνικής αποστολής.

Σας υπενθυμίζουμε ότι στην συνάντηση των αποστολών στις 9 Μαρτίου δεν θα βρεθούν οι αρχηγοί αποστολών της Σουηδίας, του Ισραήλ αλλά και μέλη της EBU συμπεριλαμβανομένου και το Jon Ola Sand.

Μία σκέψη στο “Ελλάδα: Δεν θα παρευρεθεί στην συνάντηση των αποστολών!

  1. Εύχομαι στο τέλος όλα να πάνε κατ’ ευχήν με το “θέμα” του κορονοϊού. Όσο για την απόφαση της ΕΡΤ νομίζω ότι δεν θα επηρεάσει σε κάτι η απουσία μας απ’ την συνάντηση των αρχηγών εθνικών αποστολών τη συμμετοχή μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.