Δανία: Τι δείχνουν τα στοιχήματα λίγο πριν τον τελικό του “DMGP 2020”;

Δανία: Τι δείχνουν τα στοιχήματα λίγο πριν τον τελικό του “DMGP 2020”;

Στον αυριανό εθνικό τελικό της Δανίας για την Eurovision, DMGP, θα παρακολουθήσουμε να διαγωνίζονται 10 συμμετοχές. Οι 3 πρώτες συμμετοχές του τελικού επελέγησαν μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού της χώρας P4 ανάμεσα από 9 τραγούδια, τα οποία ήταν χωρισμένα σε 3 group των 3 συμμετοχών. Το κοινό ψήφιζε τα αγαπημένα του τραγούδια μέχρι τις 24 Ιανουαρίου και το τραγούδι με τις περισσότερες ψήφους από τον κάθε όμιλο, προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό. Από τα 6 κομμάτια που δεν κατάφεραν να προκριθούν, μια επιτροπή έδωσε wildcards σε 2 από αυτά, ενώ τα υπόλοιπα 5 του τελικού τα επέλεξε μια κριτική επιτροπή ειδικών.

Τι δείχνουν όμως τα στοιχήματα; Ποιο είναι το φαβορί για νίκη; Παρακάτω μπορείτε να δείτε πως διαμορφώνεται η κατάταξη μέχρι τώρα:

Όπως παρατηρούμε, στην πρώτη θέση βρίσκονται οι Ben & Tan με πιθανότητα νίκης 39%, αρκετά κοντά με τους δεύτερους στην κατάταξη Jasmin Rose ft. RoxorLoops που συγκεντρώνουν το 32%. Αντίθετα, στις τελευταίες θέσεις συναντάμε τους Isam BEmilJamie Talbot και Benjamin Kissi με πιθανότητα νίκης μόλις 2%.

Θα επαληθευτούν άραγε οι προβλέψεις ή θα υπάρξει ανατροπή;

Πηγή: eurovisionworld.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.