Ελβετία: Είναι ο Marius Bear ο εκπρόσωπος της Ελβετίας στην Eurovision 2022 με το Boys Do Cry; (video)

Ελβετία: Είναι ο Marius Bear ο εκπρόσωπος της Ελβετίας στην Eurovision 2022 με το Boys Do Cry; (video)

Η Ελβετία πρόκειται να ανακοινώσει την συμμετοχή της για την Eurovision 2022 αύριο, 8 Μαρτίου, στις 14:00 (ώρα Ελλάδος) και μέχρι σήμερα δεν είχε ανακοινωθεί κάτι επίσημα, ούτε για τον καλλιτέχνη που θα εκπροσωπήσει την χώρα ούτε για το τραγούδι.

Ωστόσο δημοσιεύματα από τον Ελβετικό τύπο φαίνεται να δείχνουν πως ο Marius Bear θα είναι ο εκπρόσωπος της χώρας στην Eurovision 2022. O Marius Bear πρόκειται να κυκλοφορήσει τον καινούργιο του album “Boys Do Cry” στα τέλη του μήνα, ωστόσο ανακοίνωσε πως θα κυκλοφορήσει το ομώνυμο single αύριο, την ίδια ημέρα με την ανακοίνωση της Ελβετικής συμμετοχής.

https://twitter.com/eurovanya/status/1500834432764112903

Οι συμπτώσεις δεν σταματούν εδώ, καθώς αύριο δεν είναι μια συνηθισμένη ημέρα για την κυκλοφορία νέων τραγουδιών. Επιπλέον το τραγούδι φημολογείται πως έχει διάρκεια 2 λεπτά και 56 δευτερόλεπτα, χρόνος ιδανικός για τραγούδι Eurovision, ενώ ο Marius ολοκληρώνει την περιοδεία του 2 μέρες πριν ταξιδέψει η Ελβετική αποστολή στο Τορίνο. Έπειτα ο Marius εντοπίστηκε να πραγματοποιεί γυρίσματα με τον Jean-Marc Richard, τον σχολιαστή της Eurovision για την Γαλλόφωνη Ελβετική τηλεόραση RTS.

O Marius Bear είναι 28 χρονών και κατάγεται από το Appenzell Innerrhoden της ανατολικής Ελβετίας. Το 2019 κέρδισε το βραβείο του καλύτερου μουσικού ταλέντου στα Ελβετικά μουσικά βραβεία, ενώ την ίδια χρονιά κυκλοφόρησε το πρώτο του album “Not Loud Enough”. To 2020 ερμήνευσε μια διασκευή ενός τραγουδιού της Whitney Houston το “I Wanna Dance With Somebody”, με την οποία κατέγραψε 3.4 εκατομμύρια streams στο spotify.

Η Ελβετική συμμετοχή επιλέχθηκε από δύο επιτροπές, μία επιτροπή 100 ατόμων αποτελούμενη από Ελβετούς τηλεθεατές και μια επιτροπή ειδικών της Eurovision η οποία αποτελούταν είναι από ερμηνευτές ή δημιουργούς τραγουδιών που έχουν πάει στην Eurovision είτε από μέλη εθνικών επιτροπών της Eurovision.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.