Τρεις χώρες κατέγραψαν τις Live-On-Tape εμφανίσεις τους στο Βελιγράδι

Τρεις χώρες κατέγραψαν τις Live-On-Tape εμφανίσεις τους στο Βελιγράδι

Η Σερβία, η Βόρεια Μακεδονία και το Μαυροβούνιο κατέγραψαν τις Live-On-Tape εμφανίσεις τους για την Eurovision 2022 σήμερα στο Βελιγράδι.

Στο Βελιγράδι της Σερβίας, καταγράφτηκαν χθες οι εμφανίσεις 3 χωρών για τον 66ο Διαγωνισμού Τραγουδιού της Eurovision. Μετά το Pesma Za Evroviziju ’22 προχθές το βράδυ που φιλοξενήθηκε από το RTS, η σκηνή του διαγωνισμού χρησιμοποιήθηκε για την καταγραφή Backup εμφανίσεων για τη Σερβία, τη Βόρεια Μακεδονία και το Μαυροβούνιο.

Οι καλλιτέχνες που κατέγραψαν τις Live-On-Tape εμφανίσεις τους ήταν:

ΜαυροβούνιοVladana – “Breathe

Βόρεια ΜακεδονίαAndrea – “Circles

ΣερβίαKonstrakta – “In corpone sano

Πέρυσι η Σερβία κατέγραψε την Live-On-Tape εμφάνιση της στο ίδιο στούντιο που χρησιμοποιήθηκε σήμερα καθώς και για την Βόρεια Μακεδονία. Μέχρι σήμερα, καμία άλλη χώρα δεν έχει δηλώσει δημόσια ότι έχουν ταξιδέψει σε άλλη χώρα για να καταγράψουν τις Live-On-Tape εμφανίσεις τους.

Θυμίζουμε ότι τα Live-On-Tape, χρησιμοποιούνται ως μέτρο διασφάλισης της ομαλής διεξαγωγής του διαγωνισμού. Πέρσι λόγω COVID-19, χρειάστηκε από όλες τις χώρες να κάνουν Live-On-Tape εμφανίσεις, σε περίπτωση που αναβαλλόταν ο διαγωνισμός για 2η σερί χρονιά, κάτι που τελικά δεν έγινε. Όμως η Montaigne, η εκπρόσωπος της Αυστραλίας το 2021, δεν κατάφερε να ταξιδέψει στο Ρότερνταμ εξαιτίας των ταξιδιωτικών περιορισμών που είχε επιβάλλει η πατρίδα της για την πανδημία του Sars-Cov 2 και έτσι η Αυστραλία διαγωνίστηκε με το Live-On-Tape.

Παρόλο, ότι εν τέλει δεν χρησιμοποιήθηκαν τα Live-On-Tape, για να τιμήσει η EBU την προσπάθεια των χωρών για την προετοιμασία των Live-On-Tape, ετοίμασε δύο εκπομπές για να τιμήσει όλες τις χώρες. Η πρώτη αφορούσε τις χώρες που δεν είχαν προκριθεί στο μεγάλο τελικό και η δεύτερη αυτές που συμμετείχαν στον μεγάλο τελικό της περσινής Eurovision. Από αυτές τις δύο εκπομπές απουσίασαν η Ιρλανδία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.