Ελβετία: Δείτε την πρώτη τεχνική πρόβα του Luca Hänni

Ελβετία: Δείτε την πρώτη τεχνική πρόβα του Luca Hänni

Επόμενος στην σκηνή για την πρώτη του τεχνική πρόβα, ανεβαίνει ο εκπρόσωπος της Ελβετίας, Luca Hänni για την συμμετοχή του She Got Me.

Ο τραγουδιστής είναι ντυμένος στα μαύρα με μια άσπρη ρίγα στα δεξιά και στα αριστερά του παντελονιού, στους ώμου και μια ακόμη στην πλάτη. Συνοδεύεται από 2 χορευτές και 2 χορεύτριες όπου φορούν κόκκινα ρούχα. Ο Luca αρκείται σε λιγότερες χορευτικές κινήσεις από ότι οι χορευτές, δίνοντας περισσότερο βάση στο τραγουδιστικό μέρος της συμμετοχής.

Στην σκηνή επικρατούν το κόκκινο και το λευκό χρώμα, ενώ παρατηρούμε και κάποια εντυπωσιακά εφέ που πραγματοποιούνται ανάλογα με τον ρυθμό του τραγουδιού. Μια αρκετά καλή πρόβα σκηνικά αλλά και φωνητικά για την Ελβετία.

4 σκέψεις για το “Ελβετία: Δείτε την πρώτη τεχνική πρόβα του Luca Hänni

  1. ναι είναι πολύ καλό αυτό το λίγο που είδαμε.. χωρίς να είναι απόλυτα του γούστου μου αυτά τα τραγούδια, θα πάει καλά.. μπορώ να πω ότι η σάσα σα να έχει ρίξει λίγο την κύπρο.. εδώ φαίνεται να το έχει πάρει πιο ζεστά..
    θα καταλήξει ψηλά.. μένει να δούμε που

    1. χαχαχαχα! κοίτα όσο το βλέπω και το ακούω και εγώ δε θα διαφωνήσω μαζί σου.. πιστεύω όμως θα πάει ψηλά.. για μένα δεν είναι του γούστου μου, έτσι και αλλιώς.. πιστεύω όμως ότι ειδικά από τον κόσμο θα ψηφιστεί..

  2. Ο Ολλανδός ήδη νοιώθει πιστεύω την καυτή ανάσα του Luca (σαν να περιγραφω gay porn ακουστηκα ). Πέρα από την πλάκα είναι πααααρα πολύ καλός τελικά κ για να είμαι ειλικρινής δεν του το είχα μέχρι πριν λίγες μέρες

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.