Ελβετία: Ακούστε τη συμμετοχή του Gjon’s Tears, “Tout l’univers”

Ελβετία: Ακούστε τη συμμετοχή του Gjon’s Tears, “Tout l’univers”

Πριν από λίγο κυκλοφόρησε η ελβετική συμμετοχή για την Eurovision 2021 με τίτλο Tout l’univers, ενώ ο εκπρόσωπος της χώρας Gjon’s Tears είναι ένας από τους δημιουργούς του.

Συνολικά 13 τραγούδια δημιουργήθηκαν σε ένα song camp, τα οποία στη συνέχεια ηχογραφήθηκαν από τον Gjon’s Tears.Αυτά τα 13 τραγούδια αξιολογήθηκαν από 100 θεατές και μια 20μελή διεθνή κριτική επιτροπή ειδικών, οι οποίοι βαθμολόγησαν και σχολίασαν το κάθε κομμάτι. Στη συνέχεια, βάσει των σχολίων αυτών, τα τραγούδια βελτιώθηκαν, με τον Gjon να τα ερμηνεύει ζωντανά σε videos που εστάλησαν στην κριτική επιτροπή για την τελική αξιολόγηση, με νικητήριο το Tout l’univers.

Λίγα λόγια για τον  Gjon’s Tears

Ο Gjon’s Tears (Gjon Muharremaj) γεννήθηκε στο Fribourg της Ελβετίας αλλά έχει Αλβανική καταγωγή. Έχει συμμετάσχει σε talent show τριών διαφορετικών χωρών, σε Αλβανία, Ελβετία και Γαλλία. Ο Gjon’s Tears με τραγούδι του, Repondez-Moi, επιλέχθηκε εσωτερικά να εκπροσωπήσει την Ελβετία στον διαγωνισμό της Eurovision 2020. Μετά την ακύρωση του περσινού διαγωνισμού λόγω της πανδημίας του ιού COVID-19, o Gjon ήταν από τους πρώτους καλλιτέχνες που επιλέχθηκαν με απευθείας ανάθεση για την Eurovision 2021.

2 σκέψεις για το “Ελβετία: Ακούστε τη συμμετοχή του Gjon’s Tears, “Tout l’univers”

  1. Το συγκεκριμένο έχει υπερβολικά πολλές ομοιότητες με το περσινό. Πράγμα το οποίο κατά τη γνώμη μου είναι και καλό (γιατί έχει την ίδια ποιότητα με ένα καταπληκτικό τραγούδι όπως το περσινό), αλλά ταυτόχρονα και κακό (γιατί ίσως να ερμηνευθεί ως έλλειψη έμπνευσης). Plus, δε βλέπω να έχει winning potential όπως το περσινό.
    Σε κάθε περίπτωση είναι ένα ωραίο τραγούδι.

    Καλή επιτυχία!

  2. Καλά το έχουμε κάψει τελείως αυτή την στιγμή είναι πρώτο στα στοιχήματα γιατί μια συνηθισμένη μπαλάντα είναι δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο όπως το περσινό τους όπως και να έχει πολλοί θα πάνε Κουβά τον Μάιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.