Διαψεύδει η EBU τα δημοσιεύματα για μεταφορά της Eurovision 2017 στο Βερολίνο

Διαψεύδει η EBU τα δημοσιεύματα για μεταφορά της Eurovision 2017 στο Βερολίνο

Το θρίλερ με τη φετινή ουκρανική διοργάνωση πραγματικά δεν έχει προηγούμενο και νομίζουμε ότι ουδείς μπορεί να προβλέψει το επόμενο επεισόδιο, αλλά και το φινάλε. Από το πρωί σήμερα υπάρχουν δημοσιεύματα που θέλουν την γενική διευθύντρια της EBU Ingrid Deltenre να έχει πέσει θύμα δύο πολύ γνωστών Ρώσων φαρσέρ (Alexei Stolyarov και Vladimir Kuznetsov). Η φάρσα αυτή που προβλέπεται να δημοσιευθεί εντός της ημέρας ήταν όμως η αφορμή, αλλά και η πηγή σημαντικών ειδήσεων.

Νομίζοντας λοιπόν η Ingrid Deltenre ότι συνομιλεί με τον πρωθυπουργό της Ουκρανίας Volodymyr Groysman, τον απειλεί ότι στην περίπτωση που δεν υπάρξει αίσιο τέλος με τη συμμετοχή της Yulia Samoylova, τότε η EBU θα θέσει σε εφαρμογή το plan B, που εν προκειμένω σημαίνει τη μεταφορά του διαγωνισμού από το Κίεβο στο Βερολίνο, που ήδη είναι έτοιμο για να φιλοξενήσει τη Eurovision 2017, έστω και στο παρά πέντε!

Εκτός αυτού η Deltenre παραδέχεται ότι το τραγούδι της Jamala 1944 με το οποίο νίκησε πέρσι στο διαγωνισμό στη Στοκχόλμη είχε πολιτικούς στίχους καταπατώντας τους κανονισμούς της EBU, αλλά δεν ακυρώθηκε καθώς η ίδια το αντελήφθη όταν πλέον ήταν αργά.

Η EBU σχολιάζοντας όλες αυτές τις εξελίξεις ναι μεν υποστηρίζει ότι παραμένει αφοσιωμένη στην προετοιμασία του διαγωνισμού, εντούτοις δεν απορρίπτει ευθέως τα λεγόμενα της διευθύντριας της ένωσης.

Είμαστε αφοσιωμένοι στην προετοιμασία μίας λαμπρής Eurovision, μαζί με τον Δημόσιο Ραδιοτηλεοπτικό Φορέα της Ουκρανίας στο Κίεβο τον ερχόμενο Μάιο. Αυτή είναι η προτεραιότητά μας. Dave Goodman (εκπρόσωπος τύπου EBU)

Ο Dave Goodman αποκάλυψε ότι τις επόμενες ημέρες θα δούμε νέες εξελίξεις στο θέμα της απαγόρευσης εισόδου της Yulia Samoylova στα ουκρανικά εδάφη και ως εκ τούτου και στη Eurovision τον ερχόμενο Μάιο, όπως και ότι οι συζητήσεις μεταξύ των δύο αντιμαχόμενων πλευρών συνεχίζονται.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.